IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

moiMaanantai 26.11.2007 20:15

en oo pitkää aikaa kirjottanu eli voisin yrittää saada tänne ny jotai. oikeesti pitäs kirjottaa tollanen yks koulujuttu... äh, ei omatunto kestä, pakko se on mennä tekee.
mut kerron nyt vaa et meil oli viime viikol kaks pahinta tenttii jotka meni läpi eli nyttei oo enää suuria haasteita edes :>> toisesta sain 4 ja toisen tulokset saan huomen. voiha se periaattees olla reputettukki mut kyl mä ny siihen jonku verra sain et saa se olla ainaki se 1-2 :D se on onneks sivuaine ni sei oo nii justiinsa.
rakastaa kultaa<3 btw
hei synttärit on jo ens viikolla. jee, enää tää viikko. pitäs varmaa ettii joululahjoja. hih. tiiän jo suurimmalle osalle mitä oon ostamas. ku tulis ny vaa se palkka ni ois kaikki hyvin. ainii, ja veroprosentti pitää nostaa. oon tienannu ny koko aja niinku about nollaprosentilla vaik raja on kohissu yli jo ajat sit :D hyvin menee.

ps. unisef jyrää
siel on oikeesti hauska porukka :> ei se mee ees työstä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.