IRC-Galleria

moikka taasMaanantai 05.11.2007 23:47

kiva ku on jotai mitä odottaa :) nyt tuntuu et on ihan törkeesti kaikkee kivaa odotettavaa. silleen jaksaa paljon paremmin päivästä toiseen. toisaalta huomaan sitte et elän aina vaan sitä tiettyä asiaa varten ja elämästä menee tosi monia juttuja ohi :D no jokatapauksessa. nyt vikat jutut joita odotan on se et pääsee parturiin ja saa uudet hiukset, jee ^^ toivottavasti niistä tulee hienot! lähinnä siis vaan ettei niistä tuu keltaset. meen toho yliopiston viereiseen paikkan. on toi kyl kallista. tai siis mä sain ny ton halvimman ni se oli joku 60e. ihan törkeesti. onneks ei tarvikkaa kyl käyä ku kerran pari vuodes :DD muuten ei ois rahaa. ny on vaa pakko mennä ku tulee kaks haarasia ja muutenki on alkanu menee tosi huonoon kuntoon ni parempi entistää taas.

jee, sai viestin kullalta täs välis<3 ja kohta alkaa BBki. no kerron tässä välissä ny kuitenki nopeesti.

sitte toinen kiva asia mitä ootan jo on synttärit :> toivottavasti ne menee hyvin, ollaa auvon kaa mietitty niit ny aika paljo ja koitan hoitaa kauheesti niitä sen ukkelin kanssa ja nyt ku asiat alkaa pikkuhiljaa olla järjestykses ni uskaltaa alkaa jo odottamaan niit jännissään ^^ jee!
sitte niitten synttäreitten jälkeen on enää muutama viikko ku lähetään sinne floridaan ja se on hirmu iso jee :] ja sitte dominikaaniseen. ja si kaiken kukkuraks sain just kuulla et kävästää viel miamissa eli si tulee koluttua vähä enemmänki amerikkoja kerralla. oon nii täpinöissäni! sit ku siihen lisätään vielä tää et joulu tulee ja oon siitäki iha innoissani ja on kiva ku lunta sato ja alkaa pikkuhiljaa tuntuu joululta (: ja muisti et kulta oli ostanu tälle sellasen ihanan lahjan joka täytyy muistaa ottaa käyttöön<3 heti ku käy tampereella ni varastaa sen tänne heti ja voi katella sitä sit joka ilta [: hii<3 tää tykkää tän rakkaasta.

nii! se piti viel sanoo ettei siinä kaikki :D sit ku joulu on ohi ni on iha tylsää ja normaalisti se tammi-helmikuu on kaikkein tylsimpii ku ei oo enää joulu mutta silti kylmä ja sillee ni sit on sen jälkee milano. voi jumpe mä tykkään elämäntilanteestani tällä hetkellä. ja tän kaiken vielä kruunaa BB :> se et joka ilta on jotai tekemistä. sit viime viikonloppuki oli aivan ihana. se on rakas<33 pusuuuuuui<3
1. on oma rakas jonka kanssa menee hyvin
2. saa matkustaa paljon
3. on opiskelupaikka
4. on kiva kämppä
5. on töitä nii paljo ku haluis tehä ja unisef on ehkä paras pomo ikinä

jeee! ^_______________________^

oon onnellinen<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.