IRC-Galleria

in da MilanMaanantai 17.03.2008 22:35

joo eli eilen siis saavuttiin huudseille yòllà. koko matka meni tòrkeen hyvi. oltii iha turhaa ees kateltu mitàà bussi/junalippui netist ku kaikki oli jàrjestetty valmiiks. ja ryanairil O.o saatii bussiliput Central Stationille lentokoneest ja si ku meil ei ollu mitàà ruumas ni kàveltii suoraa sinne bussii, polteltii tupakat ja se bussi làhti siit sillee 10 minsan jàlkee :D iha tòrkeen hyvin organisoitu. sit ku noustii bussista asemalla ni samantien tuli sellanen àijà kysyy et halutaanko taksi. no sen kyytii ei sit menty ku sillei ollu sità taksi-kylttii katol. oisha sil oikeesee paikkaa varmaa pààssy ja halvemmal muttei ny kehannu kuitenkaa. otettii siit sit toinen taksi, jolla pààstii suoraan hotellin etee. oltii niinku jossai reilus tunnis tààl hotellil sen jàlkee ku lento oli saapunu :D iha tòrkeen kàtevàà.
katkeroiduin nii siità ranskast etten ottanu ruumaan mitàà ny :D ja toho puumaan menee tosi hyvin kamaa eikà ne mitàà painoja ees katellu. nàà italialaiset on tosi ystàvàllisià eikà kaikki oo iha nii justiinsa. ihmeen hyvin porukka puhuu englantii, johonki ranskaan nàhe. tai jos joku ei puhu ni se hakee siihen kyl jonku joka puhuu. italian kieltà ei tajuu yhtàà, mut kirjotettuna tajuu oikeestaa kaiken sellasel ranska/englanti mixillà.

hotelli on kiva, kodikas ja yllàtti positiivisesti :)
tànàà kàytii pyòrimàs tàs hotellin làhialueilla ja kattelee vàhà paikkoi, ja pussikaljalla - juotii iha pari tos viereises puistos. tààl milanos on oikeesti tosi tòrkysii alueita, ku tultii taksil ni osa nàytti iha slummilta mut nàà meijà huudsit on tosi siistit. lapsiperheità tààl làhinnà pyòrii ja ihmisii arkiaskareissaan. nyt làhetàà syòmàà ja huomenna sit làhetàà keskustan suunnalle ku tàs o oikeestaa vaa jotai muutama kahvila ja ravintola, ruokakauppoi. jos ois muutama euro varaa sijottaa johonki vaatehankintaa ni vois mennà shoppaamaa ^_____^
katotaa mite tàà ny menee. ensivaikutelma on ollu tosi hyvà. onneks ei stressattu tota matkustamista koska ei ois ollu mitàà syytà. lentoki kesti vaa jonku 3 tuntii ja kaks ekaa meni ennenku ehittii ees asettuu. sit otin pàikkàrit ja oltiinki jo perillà. kieli on oikeestaa ainut josta jaksaa huomata et on ulkomail. ja senkàà kaa ei oo tullu viel yhtàà ongelmii. nàà italialaiset ei ees vaikuta nii kelmeiltà ku aluks jotenki kuvittelis. no mut katotaa si tuol keskustas ;p tàà on vàhà saman henkinen ku lontoo, mut ilma on raikkaampaa jne. ja vesi maistuu paremmalt vaik tàà onki vissii ns. teollisuuskaupunki.... niinku tampere :P no mut joo. mie tàstà mòòn ku tàà netti maksaa.

terkkuja ihmiset ^_____^
kirjottelen jos jaksan. ei tàà ny kauhee kallista oo mut keksin varmaa muutaki ku tàs koneel istumisen x) tuntuu et ois ollu tààl jo paljo kauemmi. ei olla oltu viel ees 24 tuntii O.O no mut joo, huomenna turistirysiin sun muuta. heips!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.