IRC-Galleria

tààllà taas :)Torstai 20.03.2008 21:06

elikkà nyt torstai. laiminlòin teità eile enkà kirjottanu. eilinen oli lòhòpàivà. oli "kylmà" pàivà. eli se 15 astetta vaan. aurinko paisto kyl mut ihmeen kylmàsti. tànàà on taas ollu superpàivà. otin hotellihuonees aurinkoo ikkunasta ja nukahdin siihen. tuntu et nahka oikei kàrventyy ^____^ sellane iha kesàsàà. noh, eilen siis vaa maattiin ja kàytii illalla Maciachinissa shoppailemassa. se on sellane vàhà isompi kaupungin osa tàs meijàn Rosson vieressà matkalla the big city tori Duomolle. Lòysin iha sikana kaikkee :>>> oisin halunnu ostaa vaikka kuinka paljo mut tyydyin neljààn pariin kenkià ja Guccin laukkuun. voi olla et palaan sinne mun lempikauppaan viel ja ostan viel yhet parit x) ne oli ihania. kuvittelin et ranskas oli halpaa ku kengàt makso sellasen 10-25e, jotkut làpykkààt 5e. mut tààl ku menin kauppaan ni suurin osa kengist oli 5e ja hienoimmat 6,5-11,50e. sen kallimpia kenkià en siità liikkeestà ees lòytàny. plussaa oli kans se et se ei ollu vaa joku kojupuoskari vaa iha oikee kauppa.

sit alkoholin suuret salat on tullu tààl kans tutuiks. kàytii ostaa sielt lempikenkà/laukkukaupasta kans yks ruumalaukku et saadaa kaikkii ostoksii tuotuu suomee. se oli sellane jàttimàinen urheilukassi ja makso 10 e :D oltii sillee et mità vittua tààllà tapahtuu. ja se oli iha hieno ja laadukkaan nàkòne. siel ois ollu samaan hintaa myòs sellasii isoi kovia matkalaukkuja muttei tarvita sellaset suomes taas sit mihinkàà ku on jo ni otettii toi.

tànàà oli taas aktiviteetti pàivà ja kàytii duomos. kierrettiin laajemmin keskustaa, kàytii burger kingissà (naaaams) ja kateltii ympàriinsà. nyt illalla otin hetken arskaa ja làhettiin puistoon istuskelee taas. se on tos iha vieres ni kiva kàyà. si auvo kàvi ostamas tulkkareita jne. ja koht ku ollaa pakattu, katotaa paljo viel mahtuu ja kàymàà hakee koko rahalla alkoholia sinne :D mm. làhetàà siità et auvo osti tààltà sellasen 5 litran viinitonkan 3 eurolla tai jotai ja briiserit maksaa euron. olin vàhà wtf mut onhan toi alkoholin hintà nàhty jo ranskas :) tàytyy vaa toivoo ettei ne mee ruumas rikki, sellast mààràà ku ei saa kàsimatkatavaras viià ollenkaa. no vaik joku meniski rikki ni siin vois mennà se euro hukkaan :P niità vois vaa ostaa, ottaa huikan ja heittàà menee. sama kolassa. puol litraa makso 50senttià muistaakseni.
ostettii tuolt hotellihuoneest itellemme minibaari (joka on ihmeen tilava, sinne mahtuu 1,5litraa pystyy) ni ei oo tarvinu maksaa nàit hotellin hintoi et saa kylmàà juotavaa. jààtee oli kans halpaa muttei sentàà nii puoli-ilmasta. mut jooh, nyt mennàà tekee viime hetken takutuksia ja kattelee vàhà muutenki :)

on valokuvattu ja turisteiltu.

ps. mità jotkut on puhunu et tàà ois vaarallisen olonen kaupunki?? ei mitàà ongelmia oo ollu :D enkà oo nàhny viel yhtàà deekua tai epàilyttàvàn nàkòst ihmist. rahan kerjààjià on mut ku niitten ohi vaa kàvelee tyynesti ni nei ees sano mitàà.
tààl on jotai "afrikkalaisia" jàtkià tuol duomolla jotka koittaa kaupata parilla eurolla onnen naruja :DD ne vaa tulee, laittaa sen ranteesee ja sit alkaa pyytàà rahaa. oltii ekal kerral et mità viduu mut nyt neki osaa ignorata.
ei nàà hotellin hinnatkaa muute mitàà tòrkeità oo. tai siis kahvi on euron. tupakkaa ei oo jàrkee ostaa. kartsa on 35e eli 3,5e aski. jos ostan suomest pallmallii ni tulee paljo halvemmaks. onneks oltii siit informoituja ni ostettii ròòkit tànne mukaa valmiiks. ja hyvi on neki riittàny.

ainii, joo mut piti mennà. tuun kirjottaa viel illal jos tulee jotai mielee.
nyt on nàhty italia :) ja kannatti kàyà. tuhat rakkauttaki tullu auvoo kohtaan <3 kiva nàhà et pystytàà matkustaa kaksin. nolla riitaakaa tullu. huomenna suomessa joskus 8 aikaa illalla. pitàà mennà viel tarkistaa.

hei hei kultsit!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.