IRC-Galleria

ja kaunis kotosuomi <3Lauantai 22.03.2008 13:19

ei loppujen lopuks nakertanukkaa nii paljoo tää lumi ja kaikki. vähä kyl ärsyttää ku jotenki kuvittelin jo et ois kesä tai ainaki kevät ja tääl se on vast aluillaan. no nii kaua ku alkaa vähä ees raottuu tota maata lumen alta, oon onnellinen.
noni, eli eilen illalla saavuttii suomeen. kaikki meni nii milanon ku suomenki pääs tosi hyvi. syötii aamul aamupala siin 10 maissa ja ehittii hyvin kattoo kaikki kamat ja päästiinki lähtee jo ennen yhtätoista, käytii ostaa eväitä ja livuttiin pikkuhiljaa kaupunkii päin. yheltä oltii lentokentäl ja ehittii siin shoppailla ja katella ja mennä kerran väärään paikkaan ja sit kello oliki jo kaks-kolme ja mentii checkaamaa ittemme sisää ja puol neljä lähti si kone. matka tosiaa kesti sen 2h 40min eli ei kyl must yhtää mitää. toi aikaero vaa jotenki hämäs et vaik 3 h ei oo yhtää mitää ni silti siin jotenki meni muka koko päivä :D ku tääl oli eri aika. no mut joo, ei mun tästä ollu tarkotus kertoo vaa siitä et tänää alkaa assemblyt. nyt on nukuttu ja levätty hyvin ja taas jaksaa. nyt tää mun matkapäiväkirja muuttuuki yllättäen assypäivikses, jonka roolia se on jo ennenki näytelly. mutta juupa juu, lähtö on tossa kaheltatoista eli meen kattoo vikat kamat ny varmuudella ni pojat ei joudu sit oottaa. jos auvo on itekkää viel valmis. se on onneks tampereel ni jos jotai jää ni siihe ei kuole :p vaik luuserit kyl vaa käy sielt himas. mut jeps.

ainii, se viel ennen ku lähen et meilt meni ruumas viinapullo paskaks laukkuun :D haistelinki vähä ku siel asemal hais ku vanha spurgu. olin sillee et mikä tää lemu on vai tuleekse meistä. auvo tunnusteli sen laukun läpi muttei huomannu mitää. sit ku katottii myöhemmin uudestaa ni sinnehä se oli levinny. koitettii pakata ne hyvi mut ei voinu mitää. pelastin äkkiä kenkäni sielt laukust eikä ne ollukkaa si menny pahaks ku oli iha toises pääs sitä laukkuu. huh huh ku säikähdin. no yks pullo vaa onneks. onneks osa pulloist sentää säily ^______^ punnittiin hotellin puntaril meijä laukku ennen lähtöö ja ne sano aluks et se paino 25 kiloo, otettiin sielt kamaa pois ja ku mentii asemalle ni sit meil oliki 5 kiloo liia kevyt :D et oltas saatukki sitä alkoholia vaikka millä mitalla.
mut ehkä sei ollu sen matkan pääpointti. mut jops.
nyt pitää mennä ku kello on jo koht 20 yli, ne saattaa jo puolelta tulla.

moooooooooi
<3

ps. tykkään aika paljon yhestä pokulista x)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.