IRC-Galleria

takana 24 + 12 + 8 h, edit: 44 hMaanantai 24.03.2008 10:21

oon liia väsyny laskee. inkeri soitti mulle illalla ^___^ se oli kiva. tajusin vaa siin vaihees et oon iha pirun pihalla. pysyn iha hyvin kasassa ku tääl ei tarvi liikkua mihkää ni ei mee energiaa siihe :D ja si kommunikointi on tietyl taval rajallista. ni sit ku inkeri soitti ja mun piti kommunikoida ni ei tullu mitää. olin iha pihalla aluks.
no si ku sammuin sinne pöytään ni tuli energiaa. ny pojat alkaa pikkuhiljaa hyytyy mut mitä turhia. lanitki on jo loppumaa päi. kaheltatoista vissii pitäs lähtee tai jotai. reipas neljä tuntia viel jäljellä. haukotuttaa muttei kyl väsytä. tai siis ehkä vähä sellane löysä olo mutten mä ny kauaa oo ollu viel hereil. reilu 4h. kylhä se ny pitää kestää.
voi olla aika nautinnollista päästä himaan pötköttää tänää <3 kusen hunajaa. ei vittu, jututki menee huonoiks. oon ollu liia kaua alttiina noitten jätkien vaikutukselle. tai siis auvo ja alenius on lähinnä se ihmiset täs jotka mölisee. onha tääki sosiaalista, ei siinä mitää. mut ku jätkien läpät alkaa väsyä ni se tarttuu vähä liia helposti :D nynne meni tupakalle. selkä kipee. ei muuta vikaa. vois koittaa panostaa ny vähä tähä istuma-asentoo.

pokemon on kyl just asillinen peli. sopii tähä olo tilaan. hakkaan vaa kokoaja enterist tacklee ja tuijotan ruutuu. mut hyvin menee 8D melkei muistan.
nyt panostan ja lasken yhteen ton kellon ajan...
44h?
aika hyvi. kohta kaks vuorokautta kasassa. onha tää ny liia lyhyt aika. just ehti kotiutua. no mut kesäassyille sit. siellä nähää. katotaa ehinkö kirjottaa viel ennen ku lähetää.
no miksei toisaalta. ei tääl mitää tekemistkää oo :D pelitki on kii. pikkuhiljaa alkaa ihmiset aktivoitua ja musa soida. neljän mais oli aika hiljasta. toisaalt oli kyl kiva. säilyin ilma korvatulppii.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.