IRC-Galleria

höhööMaanantai 31.03.2008 20:59

uskokaa tai älkää sain kirjotettuu jo vaikka mitä :p nyt mullon puhuttavaa ainaki 3 minuutiks. 20 min sais kestää mut mä en kyl koskaa saa tosta nii pitkää :D en ees yritä. kerron kaiken ytimekkäästi ja si se on siinä. voisin lukee niille jossai välis viel pari näytettä ni saisin venytettyy sitä aikaa. ei kyl kauaa menny ku päätin vaa ruveta hommii. kirjottelin nopeesti pointteja ylös.
mun ei oo tänää tehny jotenki yhtää mieli polttaa. se o outoo. oon mä tänää muutaman polttanu mut jotenki ei maistu. tampereel maistuu paljo paremmi x) no enköhä mä senki viel opi. ny tuli mielee etten oo käyny kaupas sit vuoden nakki ja sämppä joten vois kurkata jääkaappiin ja si jos jaksais vois käyä kaupas. nyt ku on kiva ilma ni jotenki oudosti alkaaki jaksaa kaikkee. muuten vaa valuu himas. kello tulee ny kuus. mullon hyvin aikaa puuhata ny jotai puol toist tuntii ennen salkkareita.
ihme et sain tehtyy tota esitelmää. en harkinnu liikaa ku alotin vaa ni hyvinhä se meni xp ja jos tolla yhen kirjatenttipaketin saa korvattuu ni ehkä siihen ei ollu iha väärin uhrata toi puoltoist tuntii ku en oo mitää muuta siihe viel tehny. 4 opintopistettä vaa vyöryy mun luo nii ettei pysty estämää :D oppimispäiväkirja pitää viel väsätä. se voi olla aika nihkeetä. mut onneks siihen on viel aikaa. eihä sellasia kuulu ees miettiä viel.

hehhuli heeee.
ihana toi aurinko

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.