IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 29.05.2008 14:47

<3

hiphei, hamekelit.
käytiin laivalla ma-ti annan ja markuksen kanssa. oli kyl tosi kiva ^___^ pitänee ottaa uusiks joskus. avvo lähti nyt rata-ajoon. mul on kakkosvaihe 4. päivä. apuva, täytyy muuten melkei soittaa sinne ja varmistaa se aika. se oli kuitenki järkyttävän aikasi, sen muistan. koska sei meinannu millää saada sitä mun aikaa mahtumaan ennen ranskaa ni joutu sullomaan sen jonnekki tyylii 7.30 tms :D sit käyn sen tokan vaiheen kakkososan ranskan jälkee. arvioiva ajo on 4. päivä.... rakastan kaikkia speksejä iha sikana :D kaikkia prosentteja itestäni jotenki. esineellistän itteni. no ei ny, mut niis on vaa jotai mistä tykkään. unicefilki ku sain kerran käteen raportin omast toiminnastani (myynti, tehokkuus ja so on) lukuina ni olin iha liekeissä x) nyt tuoltki saa sellasen lapun. jee! siin oli sellane diagrammi ja kaikki >:D hähäää! mut joo, oli tullu tuhansia maileja ja sain ny poistettuu/vastattuu niihi. vihdoin ja viimein. en oo käyny koneel tosi pitkään aikaa jotenki kunnolla ni nytki ku tulin galleriaan ni oli joku 10 kommenttia. olin sillee wtf ku normaalisti tulee säkällä yks kommentti päiväs jos sitäkää :D oi niitä nuoruusvuosia ku 10 oli se perus. joskus miettii oikei et miten sillo joskus jakso xp ja ku katon auvoo ni mietin vielä entistä enemmän miten jaksoin. vanhuus ei tuu yksinään.

mut joo. fabella on syndet tossa viikon päästä. aattelin osaa sille kekäleestä sellasen söpön kesämekon ja inkeri ehdotti et ostasin kans leggarit >x) vähä ois söpö. tai farkkuhameen vois kans. hehee. no meen kattoo hennesille mitä sielt löytyy. jaksaiskohan tänää.

vituttaa iha sikana ettei tääl voi olla yhtä hienot ilmat ku turussa! kesä menee tääl iha hukkkaaaaaaaaan!!!! ja turus tarttuu oikeesti rusketus ja on HELLE. tääl on vaa tälläsiä semikestettäviä kelejä. melkei lämmintä mut puolipilvistä :/ homo tää tampere. jos tampere ois turun ilmalla ni tääl ois jees asua.
jotenki enne ei ees tajunnu kuinka paljo menetti....

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.