IRC-Galleria

ihana kesä <3Sunnuntai 06.07.2008 22:09

säät on vähä mitä on mut nyt on vissii tullu kuitenki ekat siedettävät ilmat. asustellaan nyt munkin kanssa täällä sen uudessa kämpässä. kamat on saatu kondikseen, meni suurin osa jo samana päivänä. kirjahylly haettiin erikseen ja sinne avautu sit vikatki muuttolaatikot. kämppä on kiva, uuden uutukainen. neliöitä on pojilla tosiaan yhteensä yli 50 eli tilaa on kyl. mutsilta saatii sohva ja auvon huone siirty aikalailla sellasenaan tänne.
perjantaina oli touhopäivä ku apa oli töissä. järkkäs superyllärin pienelle >:) kovis ku oon. hommasin mm. pimennysverhot tänne. verhot oli jo ennestään iha kivat muttei ne aurinkoo pidä ni heitettiin tohon tollanen kangas. ostin viel vihreen ni sopii tänne xp muuten en ookkaa sisustanu ollenkaa. antaa pienen ite sisustaa ni tuntuu kodikkaalta (: en mee sorkkimaan väliin. täällä nyt sit hengaillaan <3 kivaa ^________^

se täytyy viel sanoo et auto-vaje on aikamoinen.... turhauttaa ja tuntuu kauheen alastomalta ku ei oo enää autoo käytössä :D on vaa nii tottunu. ei siinä muuta jos pääsis jotenki liikkuu, mutku tästä menee bussi kerran tunnissa ! mitä vittua saanko kysyä :DD täst iha vierestä menee vaan kasi ja tosi harvoin. jos tohon ison tien varteen kävelee ni siitähä pääsee sit jo paljon paremmin. ois se auto vaan ihana <3 aah... sit ku saa ton rahatilanteen vähä tasottumaan ni sit voiski ehkä harkita. nyt on vaa kaikkee muuta mihin menee rahnaa - turhaa suurin osa toki. turhaa niinku esim ruoka :D no ei.. koitan pärjätä. tai siis kyl mä pärjään mut vituttaa vaa iha törkeesti ku rupee miettii ! 8E ei pääse millon haluu ja minne haluu. ja bensa maksaa nii vitusti ja bussilipun hinta nousee nii vitusti. argh!

mut joo, munkki laittelee tossa ruokaa. pelataan varmaa ny wa ja sit ja si tupakalle ja sit ruoka 8>>

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.