IRC-Galleria

apua apuaa!!Tiistai 11.07.2006 22:53

oon iha sekas!!! sain just hakujutut!!! eiieieieeii. pääsin pirkamkkiin mediaan ja liiketalouteen ja hamkkiin liiketalouteen!! mut nyt mua vituttaa ku oisin halunnu eniten tonne hamkkiin ja koska toi media on sitä ylemmällä sijalla ni mun on pakko mennä sinne :F!!!! HOMOO!!1 soitin just tonne hamkkiin ja ne sano et se ehkä onnistuis vaihtaa ku en ollu jonos vaan oikeesti hyväksytty mut sit olin valinnu viel väärän suuntautumisvaihtoehdonki !! :EEEEEE tai siis valitsin ihan oikeen mut haluisin nyt vaihtaa toiseen et pääsisin samaan kouluun tomin kanssa. voi homoutta!!! grrrrrrr...!!!!!! ehkä en vittu mee mihinkää!!! ei vaa, en oo nii luuseri :FFF meen vittu sit sinne riihimäelle. siel ajaa puol tuntii tomille, mut voi vittujen vittu!!!!!!!! JOSSEN PÄÄSEKÄÄN VAIHTAMAAN JA JOUDUN MENEE JONNEKKI KÄPYSEEN PIRAMKKIIIN!!!!! VOI HOMOUTTA!!! sinne liiketalouteen oli valittu sisään kaikki!!! miettikää miten spurgusta!! vittujen vittu!! menisin tamkkiin jos pääsisin mutta ku mua ennen on 269 ihmistä jonossa ni en vitussakaan voi päästä!!! yritän nyt silti vittu!!! voi homohohomomohomomomomnohojomomonmiooo!!!
f jhhf gfkldsvf
haistakaa paska vitun piramk. oikeesti... pakko rauhottuu mutku vituttaa iha sikana et tarvi pistää tollanen joku kälynen !! ei vaa, ei se oikeesti oo mikää kälynen mutku se on niin tuppukylä enkä oikeesti haluu sinne ku ei ne saa ees töitä :F ihme homoilua tämmönen!! onneks se äijä sano et hamkis kuulostaa hyvältä... toisaalta menisin minne vaan ni menisin vaan puoleks vuodeks ku haluun hakee keväällä sit rauhassa yliopistoon... et toisaalta en ois siel ku pari kk ja sinä aikanaki mul o kirjotukset.... nyt tuliki ihanan levollinen olo....et eihän mun tarvi päästä yhtään minnekään... mut se on kyllä tosi pulsua... asuu vuosi himas mitään tekemättä.. ei kiitos. meen avoimeen... ei siinä sen kummempia.. jos saan vaihdettua ton median siihen hamkin liiketalouteen tai sattumalta pääsisin jonottamalla tamkkiin ni jättäsin sen paikan vuodeks jäihin ja menisin ens vuonna... mut virroille en kyl itteeni raahaa. se ala on sinänsä iha jees, mut se kylä!! mua alko ahistaa siel iha vitusti! se on niin pieni ja se koulu on niin amis!! pakko päästä jonneki isompaan kaupunkiin!!

tomi pääs tuotesuunnitteluun. toiv se tykkää siitä ^^ on ylpee tän vauvasta<3 toisaalta jos/kun tomi menee armeijaan ni mullahan ei tänä vuonna oo viel mitään kiirettä... tai siis ku en oikeesti taho mihinkään amkkiin ni miksköhän ees panikoin näitten juttujen kanssa. tää kirjottaminen selventää asioita ihanasti... eli mun_ei_oo_pakko_mennä_mihinkää_jossen_haluu... jos meen sit avoimeen.. ja haen lukee sitä äikkää ens vuonna.. *vetää syvään henkeä* nonii... rauha... nyt kattelee avoimen kursseja... ja äikän valintakokeita... rauhassa vaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.