IRC-Galleria

jeeTiistai 13.01.2009 17:20

pääsin töihin ja puhuin palkanki viel itelleni :D en oo koskaa ennen uskaltanu mut nyt aattelin ku pomona oli sellanen oikei kunnon espanjalainen, lihava serranonperhe-ukkeli, ni päätin et näiden kanssahan kuuluu keskustella ja sovitella sopimuksia ja sit ku lähin tarpeeks törkeesti ni hyvinhä se si meni ja pääsin töihin.
jännää... mäkistä ei oo tullu viel tietoo. se sano et se ilmottaa perjantaihin mennes. en tiiä jaksanko oottaa, vois ottaa vaa suoraan ton duunin x) ihanaa. se anto mun siis viel harkita hetken sitä mut ite oisin valmis menee töihin vaikka jo huomen. huh huh, nyt kyllä väsyttää. ravasin miljoonat haastattelut ja staffpointillaki kävin pelleilemässä. nyt pitää asennoitua ja unohtaa noi muut paikat ja sitoutua nyt tohon raflaan. eka ravintola johon meen vakituisesti tarjoilijaks eikä oo mikää keikkajuttu. mähä luon uraa ravintola-alalla. vitut tässä mitää koulutuksia tarvita. mistä tuliki mielee et mullon sellanen 2-3kk perehdytys/harjottelukausi eka. mut sit se äijä oli siitäki et "no siitä ny pitäs maksaa vaa 80% muttemmä sellasta kehtaa" iha sika helmi ja reilu tyyppi. sit se kysy poltanko mä, sanoin et en, ni siihen se "aijaa, mä ainaki poltan." :DD iha sika helmi. ja sit se poltteli tupakan siinä perehdytyksen lomassa. rento meininki. mä tykkäsin. kyseessä on siis italialainen ravintola jost saa pitsan lisäks kaikkee lasagne-settiä ja kahvilajuttuja.

brb, puhelin--->
takas, hei ny tuli työhaastattelu näsilinnankadun subista :D helmi. hukun näihin haastatteluihin. otin ny sen haastattelun vaikken oo yhtää varma haluunko mennä tonne töihin. HIIII! innoissaan haluu oppia uutta. jeee.

mut joo, nyt on pakko levähtää. rankka päivä. sen jälkee vois pelata tanssipeliä. radio päälle ja fiilistelemään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.