IRC-Galleria

yhteiskuntaoppi takana x)Torstai 28.09.2006 03:52

nyt kerron vähä mietteitä kokeesta :D
ensinki ti-ke yönä jännitti ihan vitusti ja rutmi muutenki nii perseellään et sain unta ehkä säkällä jokus neljän aikaan ja herätys oli ennen kaheksaa. unta ei tullu paljoo, tappelin itteni ylös ja raahauduin kokeesee. onneks eväät olin tehny valmiiks. olin koulul vähä ennen puol9 ja lietsoin yleistä paniikkia x) jouduin panikoimaa viel ihan loppuun asti ku olin täydentäjä eli tyylii toka vikana listas. istuin suht edes ja niskat sai taas kuolla viimasta.

ku aloin tekee koetta bongasin 4 tehtävää mist mul oli kenties jotai hajua ja aloin vastata niihin. nyt pelkään pahoin et yks meni kokonaan nollille mut pah, ei saanu mennä :F yhteiskuntaopin kirjottaneille valaistusta et mulle nää helpoimmat oli ehdottomasti 1,2,5 ja 6. tota vitosta vähän pohdin et taisin selittää ohi tai sillee :S mut toivotaa et vähän pisteitä heruis... jos kävis opinportista tsekkaa. nyt niit juttuja vois jopa uskoo ku oon ite vähä enemmän ulalla ni ei tiiä kuinka monet kusettaa xP nojoo, sit kattelin joskus 12-1 aikaan sitä paperii et vittu mä osaa vastata enää mihinkää ku 6 tehtävään ois pitäny. päätin sit ottaa riskin ja aloin vääntää jokerii +9 puolueista. mul ei sinänsä ollu siihen tehtävään ku yleissivistystä tarjota etten tiiä kuinka meni a)-kohta oli tosi simppeli purkujuttu ja c):nki sain tehtyy mut keskimmäinen jäi hämää ku alko vituttaa joku termi siel lausees jote jätin sen oottaa :D tohon jokeriin mul meni ihan vitusti aikaa ja kello oli jo 2 ku sain noi pari kohtaa valmiiks. jätin b)-kohdalle tilaa.

aloin sit kattelee et mist perseestä viel yks tehtävä. mietin vähä aikaa EU-juttuja ja kolmostehtävää, oisin niihi saanu ehkä pari ympäripyöreetä juttua ni ei vitussakaa viittiny alkaa säveltää. tiesin jo aluks ettei mul oo taloustietoon mitää jakoo eli kaikki bruttokansantuotteet sai jäädä mun puolesta. se harmittaa ku piti lukee erikseen viel syventäen öljystä ja ku en lukenu ni sitä tietty sit kysyttii. hyvä mä. no meni ni meni.
siin ku vähä aikaa tappelin ni aloin lukee sit uusiks 8. tehtävää ja vaikkei se otsikko sinänsä sanonu mitää ni alottelin rustailee naisen asemasta kaikkee paskaa. kirjotin siis A:sta, koska se B oli taas jotai näitä uusia settejä ja ihan vitusti vaikeempi musta. nojoo, ku olin vähä aikaa sävellelly ni mulle alko jotenki sataa ihan sikana kaikkia juttuja tunneila. kumitin paskat pois ja vois siit irrota sit vaik 3 pistettä. emmä mistää uudistuksista tiiä mihin siin viitattii mut selitin kaikista tuista, mitkä helpottaa perheen perustamista ja työssäkäymistä. jee.

mä luulen et se mun arvosana pyörii siin C:n hujakoilla niinku arvioin aikasemminki :) ku laskin pisteet eka yhteen (arviot) ni meni M:ään mut nyt ku pelkään tota 5. tehtävää ni voi olla et se keikkuu sit siel C:ssä... pakko tarkistaa. toivottavasti sensorit on tosi kivoja.

ja sit illalla baariin ;D nyt kotona laskuhumalassa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.