IRC-Galleria

tylsääPerjantai 06.02.2009 01:03

vähän tylsä ilta. auvo on viihteellä ja koska hukkasin taannoin puhelimeni, en omaa juurikaan ihmisten puhelinnumeroita voidakseni pitää heihin yhteyttä tai hankkia jotai tekemistä tälle illalle. noh, siispä dataan koko loppuillan, jee. ja luen the tarinaa. en oo muute koskaan ennen lukenu vuorokaudessa näin paljon. takana ainaki 350 sivua, mikä on multa huima määrä. koska en normaalisti saa itestäni irti kerralla muutamaa kytä sivua enempää ja seki yleensä tenttikirjoja. kerranki on aikaa lukee jotai fiksua (tai nojoo :D) tunnen kyl et vierotusoireet alkaa pikkuhiljaa hellittää, oon saanu tätä nyt niin suuren annoksen, että tila alkaa muuttua normaalimmaks.

tänää sain taas pienen edistysaskeleen sisustusjutuissa ja eilen mun ovella kävi koputtamassa outoja ihmisiä, joille en avannu ovee ku auvo kiels. jehovia jne. tääl on jo kerran käyny. outoo, nummenrannas ei koskaa ollu ketää tollasia kaupustelijoita tms :D ei ees tv-lupatarkastajia.
mut joo, nyt jotain syötävää lättyyn. en oo tainnu syödä tänään viel mitään O.o ootas ny ku rupeen oikee miettii. töissä ku kävin hakee vaatteet, oli vähä nälkä mut seki meni ohi.. joo, ei. en oo. sairasta. no toisaalta heräsinki vasta nii myöhää. ja jee! huomenna vapaapäivä ^^ mulla ja auvolla molemmilla. saa retkottaa koko päivän eikä tarvi tehä mitää. yks tollanen säilytysloota on mist pitäs jotenki päästä eroon mutten tiiä

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.