IRC-Galleria

miksei harhakuvassakaa oo enää ketää?Sunnuntai 22.02.2009 05:01

nyt on se illan tylsä vaihe ku kaikki muut häviää netistä ja ständit ja ruokailu menee kiinni ja pitäs keksiäkki iha omaa tekemistä :s joo, siis oon pelannu täs viimeset kaks tuntia aapelipelejä mut seki alkaa olee vähä tylsää pitemmän päälle. kokeilin kaikkia uusiaki mut hermot meni aika äkkiä. argh! vittu siel oli yks rasittava.
auvo ei kuule mitään ku sil on noi jutut pääs *huokaus* mitähä täs ny si tekis. mut hei, huomenna on vapaapäivä :D ihan sika vapauttava ajatus nyt ku sen tajus! huomenna ei tarvi mennä töihin ^____^ jeeeeee! sit maanantaina on taas yks päivä ja sit alkaa mun viikonloppu ma-ke. ah. ihan kivaa pitää pieni breikki töistä vaik ne onki kivoi ni iha joka päivä ei jaksa. yliopistoo mul toki on tollonki... mut huomenna ei :>> huomenna ei oo mitää. saa nukkuu nii pitkää ku haluu <3 ihanaa. ja oman kullan vieres ^^ eilen nukuttiin erillään ku auvo halus nukkuu tääl ja mä menin kuivumaan kämpille et oisin saanu hyvin unta. ja niinhän mä sainki ja heräsin jopa 10 min ennen kellon soittoo :D mut kultaa tuli ikävä jo kotimatkalla x< jotenki on nii tottunu. vaik hyvin pystyy olee erillään ni ei haluu <3 rakkauuuuus. mut joo. laneja takana nyt 24+12+2h ja vielä 12 edessä.

mahassa kiertää. ja tääl haisee pitsa ja alkaa tulla korvista pihalle tää roskaruoan määrä. lihon varmaan miljoona kiloo. no mut huomen ne taas lähtee ku ei kuitenkaa muista syyä mitää ku makaa koko päivän sängyssä. vähän tykkään auvosta >:) tulee koko aja vaa mielee ku vihaan sitä !! hmh!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.