IRC-Galleria

moiiiKeskiviikko 11.10.2006 16:45

oon tiedonhankintatunnilla ny ekaa kertaa ja on jakson vika päivä :D hyvä meininki. aattelin kertoo ny nopeesti et mun netti ei taas vaihteeks toimi eikä se pappa saa mitää aikaseks koska se on nii tuhkamuna.
nojoo, tänää alko syysloma mut istun tääl koulus viel meseemäs. oli muute eka koekki. tosin koealuetta ei ollu paljoo paskaakaa. luin sen alle tunnis ja toinen kerta ei oikeestaa antanu enää mitää :P ei se niinku helppoo asiaa ollu mut sitä oli nii vitun vähän et jos ois oikeesti kiinnostanu ni ois helposti opetellu kaiken. mua ei yhtää inspannu ku en oo ollu siel kurssil ollenkaa ni muistiinpanot oli vähä huonos hapes. YOt vähä söi. no mut kai se läpi menee. saa luvan mennä.

tosta tuli mielee et sain muute ranskasta 126 pistettä :D tai siis tosta puuttu viel pari osioo mitä ei ollu korjattu viel. eli jos kirjotelma ei ny laske kovin radikaalisti ni mul ois ihan reilusti A. se läpipääsyn raja on yleensä pyöriny siin 120 pisteen hujakoil.

ainii, ja mul näkyy sittenki subtv!!!!! löysin sen tos maanantaina ku aloin kattelee :DD jee, oon kattonu ny koko aja vaa BBtä ^^ hiihii, on ollu niin ikävä sitä. tosin toi BBn alku on muutenki vähä tylsä jotenki ku siel on nii vitusti populaa ettei jaksa seurata kaikkia. sit ku siel on tyylii 6 ihmistä ni alkaa olee mielenkiintosta.
apua, oon ryypänny ny ihan liikaa. tänää on taas sellanen tutor-juttu eikä kyllä tekis yhtää mieli juoda :S mut pakko kai se on... huoh. siit voi voittaa saunaillan ku menee tarpeeks hyvin. eli hyvä meininki ;>

nii ja hei, pidin äsken ihan lonkalta esitelmän :DD siileistä. luokkalaiset vaa repeili ihan täysin enkä mäkää saanu pidettyy pokkaa. oli vähä läppä. kuulin siin joku pari minsaa aikasemmin et vittu kaikkien pitää pitää ja sit heitin vaan ekan aiheen. toi maikkaki kyl huomas et oli ihan floppi enkä ollu tehny siihe mitää aikasemmi. sit menin siihen samaan syssyyn myöntää etten oo tehny läksyikää xP tyhmä minä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.