IRC-Galleria

Joulua ootellessa<3Tiistai 07.11.2006 16:42

Voi että on ihanaa ku joulu taas tulee<3

Oon ollu vieläki ihan toipilaana. Lääkärissä ei oikei tullu mitään uutta, mutta pitäs säätää labran kanssa. Tää nyt kuitenki vaan tilannekatsauksena. Mamma tuli meille tänää käymään koska Kallen synttärit on torstaina (mitä vittuu, tänää on vast tiistai O.o tää viikko on kestäny jo ikuisuuden) ja mutsi ja mamma suunnitteli just joulua alakerrassa <3 ihanaa.
me ollaan oltu perinteisesti joulu aina maalla ja siel on tosi ihana tunnelma aina, mut nyt noi puhu et sen vois pitää vaihteen vuoks meillä tampereel :) tuli heti kipristelyä vatsaan, hii! Äiti on koristellu jo joulua ja kaikki on niin.... iih! tulis jo joulu :> tulistulistulis! joulu on niin ihana<3 oon itseasiassa keksiny jo parille ihmiselle lahjat, mutten oo päässy viel ostamaan asti. kallen lahja ei oo paha juttu, lapsille on niin paljon kaikkee :) ja jos ei keksi muuta ni vaatteita jotain hienoi. annalle oon keksiny kaaaaaans ;> se ei ollu vaikee.
mut tomille O.O öh...
no kyl mä jotain keksin ku ois vaan aikaa käyä kaupungissa kiertelemässä. virroilla ei oo yhtään mitään ja siel ois tosi hyvin aikaa käyä.... jos niitä kauppoja ois.

auts, syön pistaaseja ja mun hampaat halkee varmaan kohta ku puren näitä kuoria auki xP

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.