IRC-Galleria

oon aika innoissani :> kaks koulupäivää enää ja niistäki toinen on pelkkii kokeita. hee! ja saan ehkä hyväksluettua yhen kurssin mikä ois 5 opintopistettä eli sittei ois niistä pisteistäkään enää huolta ^^ jihuu! ja huomenna on perjantai ja synttärit ja näkee kivoja ihmisiä ja saa lahjoja ja jajaja...<3<3 jee. oon alkanu tottuu jo ajatukseen et oisin 19 vee :) ja sit on pikkujoulutki samaan syssyyn viel.

ja mikä parasta: 2 aamua jäljellä!! luulin aluks et ois jopa 4 mut ens viikolla ei taijakkaa olla enää tunteja ku kokeet on jo pidetty. ah, mun huolet on ohi. parturi pitäs viel saada varattuu :p pääsin jopa käymään apteekissa vihdoin ja viimein.

JOULUJOULUJOULUJOULUJOULUUUUU!!
<3<3<3<3<3<3<3

onpas tylsää. tein kuviksen työn jo valmiiks ja nyt oon koneella ja oottelen ruokailua. apua kun on kurkku käheenä, ihan kuiva, yyyh. no viinalla seki huoli katoo :p no ei.. no mutta mutta.. mitähän tässä keksis. mesessä ei oo ketään. ei yhtään ketään vaikka oon kuvitellu et mul on siel ihan vitusti porukkaa. petturit, pah. meijän kuviksenjutut on kyllä vähän hassuja.. maalataan siel aina jotai neliöitä ja katellaa niitä sit kiinnostuneina. meneehä se koulu silleenki tietysti. mut ei kauaa enää! jes jes jes.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.