IRC-Galleria

päivää tylsyyteenMaanantai 19.02.2007 00:34

voi ei ku keksis jotain tekemistä.
tänää on laskiainen ja oon koittanu ulkoilla... "ulkoilla".. toisinsanoen oon kävelly pari kertaa puistoon ja takas. no mut se on paljon multa. huomenna on vika ajotunti ja pitäs olla virkeenä. mul ei muute oo niille vielkää sitä valokuvaa :S apua ne hirttää mut.. no mut multa iteltä se kyl on vaan pois et mitäs ne siitä. harmi vaan ku sit se inssi venyy enkä muista enää mitää, pöh.

ainii, mul on pääsykoekirjoista lukematta enää 40 sivuu :> olin laittanu itelleni deadlinen parin viikon päähän et oon reilusti etuajassa, jee! oon tehny ny vihkomuistiinpanot ja ne on auttanu tosi paljon. ei vaan pidä niihin nyt kuitenkaan takertua. tosin, oon niin paras et laitoin niihin kaiken oleellisen. sain 5 aukeemalle tiivistettyy puolet kirjasta ja must se auttaa jo tosi paljon. ainii ja BB haut alko. ei vaan kyllä kehtaa. jos kävis kampaajal ja vetäis jonku aivan karseen letin ni vois olla mahiksia :D heehee. plää. ehkä meen mielummin sinne yliopistoon :p tota tokaa kirjaa pitäs kohta alkaa lukee alusta. huomasin just ku aloin itekseni mieles kelailee et joissain kohdis on jääny aikalailla aukkoi. no mut onneks mul on viel hyvin aikaa. ei olla viel ees puoles välis.

nii juu, mun tän päivän suurin projekti oli et lajittelin kaikkivalokuvat koneella; laitoin osan kehitykseen ja kaikki turhat poistin. kone tykkää :>

kohta on muuten hiihtolomaki. tai siis ei se mulle oikeestaa mitää merkkaa ku oon muutenki lomalla mutta sillon lähen taas faijalle lappeenrantaan ja voin nähä tuttui^^ jibaa. lähen niinku viikol 9 keskiviikkona ilmeisesti.. näillä näkymin ainaki. kai mun pöhnäki tulee mukaan<3 se on siitä vaan harmi et sillon on meijän vuosipäivä :S siis sinä lauantaina ja jossei se pääse ni sit on surku :< no voi kai sitä viettää myöhemminki mut menee vähän ehkä idea.. sit ois parin viikon päästä siitä taas reissu pohjoseen laskettelee. toivottavasti ei tuu hirveitä pakkasia, koska muuten sinne kuolee. ollaan menossa taas sinne katinkultaan pitkäst aikaa. se on kiva ku siel pääsee urheilee <3 tykkää sulkkiksest <3 laskettelu ei oo niin in. pitää vaan ny kattoo pääseekö toi tomi sinne pohjoseen mukaan ku sen mutsin synttärit on samalla viikolla ja plää.
sit yks kaveri ois tulossa hesasta tos parin päivän päästä ja tän viikon lauantaina ois tuparit, ja perjantaina sinkkubileet :D kauheesti menoo mullaki yhtäkkiä. ja ne kuvat pitäs ottaa. onneks on aamusin aikaa hyvin lukee ku herää aikasin ettei se oo siitä sit pois.

mut kohta tulee idolssin tulokset, moikka moi<3--->

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.