IRC-Galleria

vika kirjotus galleriaan ennen lomaaTorstai 14.06.2007 23:42

noni, nyt on sit torstai-ilta ja pääsekoe ohi. tää oli siis nyt se tampereen koe. tää oli paljon lähempänä sellasta koetta mitä odotin turustaki, mutta hirmu vaikee - tai väkisinki ku en ollu lukenu niitä tampereen kirjoja :D ni paha. eli oletettavasti tampereelle en oo nyt jäämässä. pelataan turun piikkiin. nyt on sit kerrottu kaikki pakollinen siitä kokeesta.
olin hei eilen pinkissä mutta siitäkää en kerro enää yhtää enempää :D

ja sit se pointti: ihmiset, mä lähen perjantai-lauantaiyönä ranskaan xS huominen enää ja sitte. oon puhunu siitä matkasta tääl kyl ennenki mut nyt se sit tulee!! ghiihihiiiii! pakkaan just. tai yritän ku koko aja tulee joku juttu väliin mitä keksin, esim tää galleria nyt :D auvo tulee kohta töistä ni ois kiva ehtii pakata ennen ku se tulee. suurin osa on jo mukana vaatteista ja sit pitää miettii tarviiko ees paljoo muuta :P teen yleensä aina sen mokan et pakkaan ihan täyteen ja sit tulkkarit ei mahu ja raahaan niitä jossai muovikasseissa lentokoneesee x) vois nyt yrittää vähä paremmin. otin aika pienen laukun ku mennään julkisilla ni et jaksan raahata sitä siel. ei siin ny paljoo oo, mut riittävästi. vetolaukku ois voinu olla kätevämpi mut nyt en vaa pakkaa tota nii täyteen etten jaksais ja piste :p
huomenna en haluis tehä enää mitää matkaan liittyvää. käyn ostamassa laturin mun kameraan ku se on hukassa ja mun on pakko saada kamera ranskaan :( muuten itken vuolaasti. myyköhän ne niitä erikseen. saa luvan nyt myydä ja vitun halvalla tai hirtän kaikki :D ihan upo uus kamera ja sittei saa ees otettuu kuvia. se laturi hukku muutossa tampereelle. tai kai se mulla jossai on mutku en oo löytäny vaik oo kääntäny koko paikan ympäri. nyt tuli itseasias mielee et sehä voi olla mun tietsikan johtojen ja juustojen kanssa samassa paikassa.. tosin oon tarkastanu varmaa senki jo tuhat kertaa mut katotaa ny .......... jos tulis vaikka ylläreitä ni ei tarvis tuhlata rahaa.

nii ja si katoin sääennusteen, voin jakaa sen teijän kanssa et teillekki tulee yhtä hyvä mieli ;)

Lauantai 16.6: aurinkoista 22-30 C
Sunnuntai 17.6: aurinkoista 22-30 C
Maanantai 18.6: aurinkoista 22-31 C

katoin tota sääennustusta ni siel vaan helottaa koko aja :D huomenna on ukkosta mutta sepä ei haittaa ku en oo siel viel sillon. voi olla aika paahtavaa, ei pilven pilvee.

nyt auvo tulee-->

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.