IRC-Galleria

moiMaanantai 06.08.2007 23:19

tuli paha omatunto ku kaikki muut lähti mummolaan ja mä en.. :( jäin tänne yksin makaa himaan vaikkei tääl oo ees mitää tekemistä. siel ois ollu paljon kaikkee puuhasteltavaa. tosin oo luvannu nähä ullan täs joku päivä ja inkerinki kaa puhuttiin... mutku kaikki päivät kesälomalla on ihan samanlaisia ku ny ei oo ees enää töitä eikä noita yliopistojuttuja säädettävänä :/ ei oikeestaan tylsää, koska oon asennoitunu siihen etten tee lomalla mitää mut sit loman lopussa kuitenki tuntuu tyhmältä ku ei oo oikeestaan tehny mitää vaik on tehny kaikkee. hei, huomenna vois mennä särkkään et sais ees jotain tekemistä.
elikkäs; ettei tää loma menis ihan maatessa, teen itelleni nyt listan sellasii hauskoja juttuja mitä vois tehä extemporee lomalla jos ois joskus tylsää. tai en jaksa kyl mitää listaa tehä. ensinki särkkä ja sit vois lähtee vaa haahuilee jonnekki random paikkaan ja sitsit... on useemmatki pippalot 1. mirka 2. ainii, ullan oli jo ja 3. tuparit turussa.
hei, mä keksin mitä huomenna tehää. me lähetää auvon kanssa huomenna istumaa koskenrantaa ja juomaa alkoholia ja kerätään vidusti populaa. elikkäs call to me jos oot messissä.

ainii ja jos on tylsää ni mulle saa aina soittaa :D koska muuten kuivun.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.