IRC-Galleria

tylsääPerjantai 10.08.2007 14:14

vaihteeks :D
vähä mun elämä on tylsää. auvo lähtee stadiin ja oon heti ihan toimeton. mun aivot lähti menee. kuuntelen koneella Jerry Cottonia ja koitan selvitä eilisestä tapahtumien yöstä. sit huomenna on tuparit, mut niitä en jaksa ajatella viel. tänää ei oo oikeestaan mitää... vois kirjotella jotai turhaa kalenteriin ja kuvitella et ois muka jotai xp vittu tää on hirvee biisi, ootas. Noni, bäkkäreitä tuli sufflella :D tää käy, käy. vittu tarvi herätä viel näin aikasi. olin jo joskus kasin-ysin mais hereillä ku auvo lähti ja heräsin sit saattaa sitä. jos ois nukkunu koko päivän ni ois menny päivä nopeemmi eikä ois tarvinu keksii mitää erikoista tekemistä. ehkä vaan makaan sängyllä, katon telkkaa ja kuuntelen musaa. tai sit voisin käyttää tilaisuuden hyväkseni ja siivota.
ootan ispistä xp eli toisin sanoen en siivoo. mutta vittu, munha pitää alkaa kattelee jo pakkauksii pikku hiljaa. siis ens viikolla. vois vähä miettii ny jo mitä vie ekas kuormas. kaikki rojut voisin tällä kertaa jättää tänne :D ku viimeks mul oli iha vitusti krääsää mitä en ees tienny omistavani ja vittu ne piti si kaikki saada messii Virroille. ehkä teen ny si vähä viisaammi. tosin mua ärsyttää sillee mones osas. ois paljo kivempaa vaa viiä kerralla kamat Turkuu ja ei tarvis enää miettii. ei mut mua muuttaminen ei kyl sillee haittaa tai stressaa, oon vaa innoissani <: ainii, en tainnu kertookkaa muuten viel et löysin netist ny info paketin siit mun kämpäst, siel oli kuviiki ja kaikkee ja esim bussit ja yövuorot mil sinne pääsee. kaikkee sellasta pikkusälää mitä ois pitäny ite ottaa selvää ni toi helpotti ny aika paljo vaik ny osan tiesinki jo.

nii ja nyt on si varma: oon eka joka asuu siel kämpäs :D ihanaa<3 se on valmistunu iha joku viikko sit tms ja si sitä varmaa ny hienosäädetää viel ku en saanu viel muuttaa. soittelin sinne TYSsille eilen ja ne sano ettei se oo valmis viel. uu mama~ on hienoo. auvolla on menny jo hermot ku puhun vaa koko aja siit kämpästä :DD oon iha täpinöissä. eilen sei ees jaksanu kattoo enää niit kuvii uudestaa mun kaa ku oon varmaa 20 kertaa jo pyytäny sen koneelle ihailee mun pohjapiirrosta :DD missä sinänsä ei oo mitää sen ihmeempää näkemistä mut haluun vaan fiilistellä. sit teen sille aina välillä ylläreitä et pyydän sen koneelle ja pompautan sen piirroksen taas toho ruudulle et dadaa! ja se hajoo koht siihe x) no, saa olla innoissaan. ainut mitä vähä mietin siin et osa niist taloist on niinku punertavan sävysii kait? mut si sisäl oli ainaki kaikki tasot ja lattiat sellasii sinertävän harmaita ja katotaa ny si miten sumplin sen harmaan kanssa :D ostan vaan vidusti mattoi. ainii ja si tarvin mikron, sitä tuol ei oo. virroilha siis oli ni siksen oo hankkinu viel. ja sille oli oma kolo et se pitää olla just oikeen kokone :/ muuten oisin voinu ottaakki mutsin vanhan mikron. tosin se on jo aika vanha mut ois se ny hetken menny. mikrot on muuten ihan sika kalliita :o olin iha yllättyny ettei sellasta oikei saa ku vast satasella. hirveetä riistoo. ei se ny nii hieno kodinkone oo. pesukoneenki saa jo useemmalla satasella :S pitää katella jostai huutonetistä varmaa jos siel ois ees vähä halvempaa. jeps jeps... olikohan muuta.
ei ainakaa ny tuu mielee.
käyn ny siel huutonetis ja kattelen si jos keksin teille viel jotai hienoo tänne ^^

ainii, tää piti laittaa. varokaa se on pdf :p
http://www.tys.fi/files/192/Nummenranta_pdf2.pdf
ja sit tota jaloo pohjapiirrostakaa en oo viel jakanu teijän kans. voisin pistää sen toho kuvaks.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.