IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 26.03.2006 14:43

tilasin pääsykoekirjat oikeustieteelliseen...yli kalliit... tulee maksaa yhteensä 110€...auts... no mut onpaha sit mahikset päästä sinne. vittu ku piti tulla A siitä enkusta. muute oisin voinu päästäkki suhthelposti.. vittujen vitut muttei voi mitää.
Aattelin eka et oisin ottanu filosofian pääaineeks ja oikeustieteen sit sivuaineeks mut nyt päätin et haen vaa sinne oikikseen ja piste. toivottavasti en muute hukannu jo sitä korttia minkä sini anto mulle.. toivotaa etten :) kai se jossai tos pöydällä on. huomenna kouluun kattoo valintajutut kuntoon opon kanssa. viimeinki. laitan ne tänne järjestykseen nyt (en sinänsä teille, vaa et ite saan vaa ajatukset kokoon)

1. Tamk, liiketalous
2. Piramk, viestintä
3. Hamk, liiketalous

1. Turun yliopisto, oikeustieteellinen tiedekunta.

Nii juu, ja kävin laskemassa itelleni opintotuen - johon siis kuuluu kaikki asumistuet etc ja yllätyin ylipositiivisesti :o oisin lähettäny sinne turun kaupungille jo kämppähakemuksen mut syksylle hakevat opiskelijat voi hakee niitä vasta tos viikon pääst.. jos aattelee muuttaa sinne kämppään joskus heinäkuun tienoilla. Eli sillo sit paperit vetämää. Yksiöstä tietty haaveilen mut niist on kuulema pula. Eli Emman ja Sinin kera soluun :P Se oiski kyl unelma mut tuskin toteutuu. Jos jompi kumpi lukee tän ni ootteko aatellu niit opiskelijakolhooseja? Mä luulen et on vähän pakko mennä niihi. Siel niitten sivuil kyl sanottii et yöunet saattaa jäädä niis lyhyiks ... bileitä vaa joka ilta, eihän sellasta jaksa, mut oli siel sellasii ns. korkeempitasosia kiinteistöjäki mut niihin tuli sit aina 100€ lisää vuokraa/kk. Mut ne talot, YO-taloiks niit kutsuttii, oli ihan keskustassa, lähel kaikkee... et plussia ja miinuksia ku pistetää yhtee.. mut en kyl yhtää tiiä. oikeestaa on aika sama kuhan pääsee jonnekki asuu siks aikaa et pääsee kunnon asuntoon.
Kokeilen muute toimiiko noi VIP-ominaisuudet tääl päiviksessäki.. ei toimi. aikaa homoo. homo on viikon sana. ja etenki homoseksuaali on ollu täs jo kuukauden sana. eli siitä ei parane loukkaantua jos ristin sut homoks :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.