IRC-Galleria

heippa heiLauantai 01.04.2006 00:49

tänää oli ehkä maailman surkein päivä joka kuitenki parani yhestä tekstarista.
oon ollu ny joka päivä töissä ja asiaakkaat ei tee vittu mitää muuta ku valittaa.. en jaksa ny kertoo ku en haluu ajatella sitä mut meille tuli tänää taas sellanen vittumähaastantänpaikanoikeuteen-pariskunta.... -.-.... meinas vähän mennä hermot. no muttei siitä sen enempää. vituttaa ny jo ajatella sitä tilannetta. olin pitkän päivän töissä ja ku oli ne vitun miinusvirukset (VITTUN NE!!!!!!!!!!!!!!!!! SAATANAN HOMOT LANKEE SELLASIIN) ni siel oli iha vitusti ihmisiä ja koko päivä kiire. ei ehtiny ees syyä mitää loppujen lopuks :F säälin sitä yhtä essiä joka jäi sinne viel yksin ku lähin. vitun asiaakkaat, menkää vittuun. vittuvittuvittuvittu. vituttaa, tajusitko????????
oisin varmaa lahonnu sinne jossei anna ois heittäny mulle yhtä kölliä, kiitti<3 otti päähän varmaa enemmä ku koskaan. jaksan normaalisti olla reipas mut vittu. se on nyt kyllä kuultu ainaki et VITTU. no ku pääsin kotii ni kaikki oli sit jo paljo paremmi. nyt ansaitut lomapäivät, ei töitä. huuuuuh... vasta joskus ens viikolla. vittu (vaihteeks) työt on nii saatanan ahterista. mietikkää jos joutuis VITTU olee koko loppu ikänsä tollasessa paikassa??? voi hyvää päivää... kamalaa.... pitää käyä kouluja etten oo enää 20 vuoden päästä jätskitäti.. pää räjähtäs. ei se kyl näi kauhee paikka oo mut mua vaa VITUTTAA.
no nii, se sen paikan pitäjä tarjoo meille huomenna sit ruuan ravintolassa. ansaitsen sen kyl. vittu. no mut pitää kattoo viel mihin me mennää ku sei ollu viel varma. kiinalainen ois ihana mutten tiiä miten noi muut lämpenee ajatukselle :D pitää kattoo.

nii no kuitenki sit se mikä pelasti tän kaiken paskan:
meijän isä tekstas mulle et se maksaa mun ajokortin palkkioks laudaturista jos saan sen ^^ huippujee! pääsen vihdoinki ajaa ku oon kuvitellu ettei mulloo siihen ikuna rahaa! ja sit se vihjas vähä yhestä toisestaki jutusta mitä mä en kyl teille kerro ;) ku tuutte punavihreenkellertäviks kateudesta x> no ei vaa... emmä tiiä viel ees oonko saamassa mitää muuta mut sen näkee sit :D toivotaa.. oon kyl tosi ilone! en oo uskaltanukkaa uskoo mitää näi ihunaa<3<3<3
NB x] hiihihihhiihihihhiihhii<3<3<3<3<3<3<3<33<3<3<33<3<3<333333333333 ei vaa x) ei välttis, mut ois se ihuna<3<3<3<3<3<3<3< oikeestaa mikä tahansa muuki käy x> hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.... repeen onnesta!!!!!!!!!!!!! katoin jo netistä niitä ;> joku ihuna väri<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.