IRC-Galleria

päivissiivousTiistai 04.04.2006 02:51

poistin päiviksestäni kaikki ennen 16.3 tehdyt merkinnät koska näitä alko kerääntyy tänne iha kiitettävästi :D toivottavasti kestätte tän menetyksen.
galleriapäivis on ihuna<3
kuten tomiki<3
vaik eilen oliki iha kakkapäivä ni se loppu kuitenki ihanasti oman kullan kainaloon ^^
pääsykoekirjoihin enää pari päivää!! jipa jeee!!! tein salapoliisityötä netissä. ku niist kirjoist ei voi tietää kuinka paksui ne on ni menin selaamaa niit vanhojen pääsykokeitten vastauksii. siel peräs lukee aina et monenneltako sivulta se on ja mistä kirjasta. ni yhtään sivunumeroo en löytäny yli kolmen sadan eli sen mittasii ne ehkä just sit about on :) korkein sivumäärä oli joku 280 muistaakseni. muut pyöri siin sadan molemmin puolin. antaa vähän osviittaa muttei silti voi tietty tietää :) ei se mitää epäinhimillistä voi kuitenkaa olla. ainii, sain lähetettyy nyt sen kämppähakemuksen!! jeejee!
tänää on ollu tosi löhöpäivä. en oo tehny muuta ku ollu koton ja rentoutunu... ansaittua. *venytys* tomin piti tulla meille mut se peru... :< no käydään huomen kuitenki koululla kattoo äikän tuloksii ni sit nähää<3 huomen taas töitä. toivottavasti en joudu sulkemaa, muuten iha sama. nii juu ja emman nään huomenna kenties piiiiiiiiiiiiitkästä aikaaaaaaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.