IRC-Galleria

Slerb

Slerb

Smyde mai laaav <3

Selaa blogimerkintöjä

Kana irtona maneesissaMaanantai 31.12.2007 21:22

Alkuun se piehtaroi 6 kertaa selän kautta ympäri, sitten se tykitti ja sitten se tuli tädin eteen, laski pään alas ja alkoi pomppia neljällä jalalla tasajalkaa puoliympyrää tädin ympärillä selkä köyryssä. Ja täti nauroi katketakseen. Kai se esiintyi?

Tarhaan jäi etukenkä, mudan vuoksi ja toinen silmä vuotaa. Jos vuotaa vielä huomenna, on tädillä oftania jääkaapissa, josko sitten saataisiin kaupan päälle silmätulehdus? On vuoteen mahtunut sairautta, alkaa tädin takki olla tyhjä.

Käyntiä ympäriinsäMaanantai 31.12.2007 00:27

ja vähän ravia. kana alkaa olla kyllästynyt...

Löde töissäLauantai 29.12.2007 19:39

tosin vain käyntitöissä. Mutta kuiteskin :)

Kananen lähes vapaallaLauantai 29.12.2007 01:00

Tosin pestiin mudat pois ja sitähän riitti; koko mahan alus ja jalat kainaloihin asti. Pikkupikku köpötys maneesissa (MUDAN TAKIA, olisitteko uskoneet?) ja karsinaan syömään.

Täti pääsi fiilistelemään maunojen kanssa kärryillä. Nostalgiaa parhaimmillaan! Täti ostaa kanalle kivan pikku juoksijan kaveriksi ja käy hölköttämässä sillä iltaisin :)!!!!

Tädin korva on varmaan tulehtunut, 3 tuntia juoruilua puhelimessa illassa ei voi olla tervettä.

Löde ja täti juokseeTorstai 27.12.2007 20:40

Nyt on kanasen mielestä hommat kohdillaan, näet saatiin klinikalta lupa vähän juoksennella suorilla urilla vatsan takia ja TÄTIHÄN JUOKSI. Kana lähes hymyili, kun täti pinkoi pitkät sivut sykkeellä 240 ja läähätti kuin höyryveturi.

EhhehehheehheeKeskiviikko 26.12.2007 23:40

Täti rytkytti suomenhevosherraa Manua. Kulttuurikriisi, iikh. Mäyräkoiranmallisen selästä on vaikea siirtyä normaalin selkään :), kas kun ei olekaan leijamaisia korvia, kahtametriä kroppaa selän takana eikä edes pitkää kaulaa.

Oli oikein mukava kokemus, maunon työmoraali on korkea ja se jaksoi olla ystävällinen rva lötjösen tädille, joka ei oikein tiennyt, että mistä narusta näitä nyitään. :)

Kana kävelyllä x 2, paskan tulo hiipunut hieman, pakko alkaa ravailla pikkupätkiä suorilla urilla, kasvaa se tädin kuntokin sitten. :)

Kana narun päässäTiistai 25.12.2007 18:34

maneesissa kävelyllä, koska pellolle ei uskalla näillä keleillä mennä, höh.

Alkaisi olla kanan ihmisvapaa paikallaan, mutta pakko kävelyttää kun tarhat niin paskassa kunnossa ettei siellä hevonen liiku. Mukavaa.

meni kana vielä maailman hauskimman eläimen kanssa ulos, naisystävänsä Stinan kanssa vierekkäin. :) Terveisiä E:lle!

Joulu-aattoTiistai 25.12.2007 00:05


Ja kana pellolla jonttu selässä. löde oli oikein edukseen (kuten kuvistakin näkee...) Kjähkjäh, alamäkeen seistessä, saa vatsankin oikeuksiinsa. Ja edestä otetut kuvat eivät miellyttäneet kanaa, halusi näyttää muulille....

Kana kävelylläSunnuntai 23.12.2007 16:26

puolisen tuntia, aloitellaan varovasti. Sai määrätä itse kulkusuunnan ja tien, lähinnä käveli reippaasti ympäriinsä ja pärski menemään. Onneksi se on älykäs eläin, eikä kehitä virtaa seisomalla. Täti voi siis nousta satulaan muutaman viikon päästä turvallisin mielin.

Hyvää joulua kaikille!

Ps. kyllä oli tädillä tippa linssissä, kun lapsukainen kävi kaupassa "joulujutuilla". Oli paketoinut tädille kaksi lahjaa ja LÖDElle kaksi porkkanasäkkiä. Ei parempaa lasta voi toivoa (No juu, ilman lahjojakin olen sitä mieltä). Osti vielä säästämillään rahoilla lahjat.