IRC-Galleria

Slerb

Slerb

Smyde mai laaav <3

Selaa blogimerkintöjä

Tipusen vapaapäiväMaanantai 30.07.2007 20:03

Jota rva Lötjönen onkin odottanut naama vihreänä työnteon suuruudesta.

Kananjalkainen ystävämmeMaanantai 30.07.2007 01:09

juoksenteli tänään liinan päässä ja vietti akkapäivää. Täti oli ihan liikaa eläimen elämässä, onneksi rouva saa huomenna vapaan. Jospa hymyilisi sitten taas ylihuomenna!

IiikhSunnuntai 29.07.2007 02:54

Nyt on saatava vanha satula myytyä. Löytyi niiiiin ihana rungoton. 8)

Svidun ihmisetPerjantai 27.07.2007 12:54

Soosatkaa ja sotkekaa, luvatkaa ja perukaa. Minä osaan saman.

Kana, the estehevonenTorstai 26.07.2007 20:03

Kananen loikki tänään esteiden yli. kiltisti loikkasi ja täti pysyi kyydissä. huomenna L menee pellolle kanan kanssa. =)

Kana on ihan superKeskiviikko 25.07.2007 20:47

Vaviskaa suomen kilparatsastajat jos me kanan kanssa radoille asti päästään!

;)

Kana on kilttiTiistai 24.07.2007 21:09

Kana kantoi tänään lainaratsastajaa hienosti. Karmea kiima senkun jatkuu ja rouva tarjoaa perää kaikille ja koko ajan. :)
Hmmm, luokka-erot.

Pistipä tässä taas miettimään;

Mikä ihme se juttu on, että kun ihminen kouluttautuu korkealle, se pistää ihmisen kuvittelemaan itsestään kauhean paljon? "Olen lukenut seitsemän (7) kirjaa enemmän kuin sinä, siis ihmisarvoni on suurempi kuin sinun, oi kuolevainen".

Jeesuskompleksista kärsivän ihmisen tunnistaa tädin oppien mukaan siitä, että a) hän kuvittelee elävänsä jotenkin täydemmin kuin kanssa-ihmiset b) hän kuvittelee rahan tuovan onnea ja autuutta eikä huomaa elävänsä samanlaista elämää kuin kanssa-ihmiset c) hän kuvittelee asemansa tuovan _muille_ palvelu-alttiutta lisää d) hän kuvittelee koulutuksensa turvin olevansa immuuni kaikelle eikä koskaan tarvitse apua muilta.

Sorry, kaikki me vessassa käydään ja itketään välillä :).

Tietysti, itsestään ja saavutuksistaan täytyy olla ylpeä, muttei paskantärkeä.

Ajatella, minäkin olen opiskellut peruskoulun jälkeen 6,5 vuotta. Ihan kiva ja ihan jees, mutta yhtä hyvin voisin olla kouluja käymätön tai fil.tri ja elää elämääni yhtä onnellisena kuin nyt.

Omat ajatukset ja linjat on pidettävä. Kuten pro hevosessa sanottiin: Kun ostat oman hevosen, sinun on parasta luottaa siihen mitä sinä ja hevosesi ajattelette asioista. Pätee kaikkeen. Jokainen tarvitsee apua joskus. Ja kun se joskus iskee kohdalle, niin jokainen meistä toivoo, että se avun tarjoaja sattuu kohdalle. Minä tiedän että apua saan, entäs sinä? Ota ja anna.

Törmäsin myös käsitteeseen "sosiaaliluokka". Hmmm, minun pitäisi siirtyä seurustelemaan ammattiryhmien/asuinmuotojen/statuksien kanssa, ei persoonien. Minun tulisi raakata ystäväjoukosta ihmiset jotka hankkivat enemmän tai vähemmän kuin minä, tai joiden koulutus ei vastaa omaani. Hohhoijaa, kaikenlaista...

Onneksi en itse ollut kohteena keskustelussa, olisi saattanut livahtaa sana tai muutama akateemisesti koulutettujen ihmisten suunnattomista älynlahjoista ja eettisitä arvoista. Toki sitähän työläisluokan pikku-possun suusta tietysti olisi odotetukin. :)

Hmmmm, älkäätten itseenne ottako, rakas akateeminen-, hylkiö-, kotiäiti-, työläisluokka; Meissä kaikissa on positiivisia yllätyksiä (mm.Terveydenhuollossa toimivista kuraportaan toimijoista osa pystyy lukemaan !!! :D)

Jees, tädin on aika vetäytyä buduaariinsa loikoilemaan divaanille silkkilakanoiden keskelle ( suom.huom. komeron kokoiseen lepohuoneeseen työpaikalla, puuvillaisten maailmaa nähneiden lakanoiden keskelle vanhaan ja liian pehmeään sänkyyn odottamaan keikka). Siis kuulumisiin :)!

Mun eläin on ruutitynnyriMaanantai 23.07.2007 01:04

Silleen hyvällä tavalla 8)

HmmmSunnuntai 22.07.2007 01:18

Ell kanssa juteltu. Nyt kokeillaan gastro gardia jatkuvana ja tähystetään sitten keväällä. Jos ei ole parempi niin sitten voi rvan olla parempi montussa.