IRC-Galleria

Slerb

Slerb

Smyde mai laaav <3

Selaa blogimerkintöjä

Löde juoksutettuTorstai 31.01.2008 22:35

ja työpaikka vastaanotettu. :)

Muutto 7.2.08 :).

Kana vapailee TAASKeskiviikko 30.01.2008 21:48

Ai kamala, kanalla oli vapaa tänään, sillä täti joutuu juoksentelemaan työ-asioissa ympäri suomea :).

Ylähuuli pysyi rouvalla alhaalla aamulla ja muutenkin näytti elämä rauhaiselle :).

Löden ylähuuliTiistai 29.01.2008 19:24

Hmmm, joko hevosellani on sairas huumorintaju tai sillä on kumma kiima tai sitten vatsa alkaa olla huonolla hapella (en suostu uskomaan), sillä tänään tädin tullessa talliin kuului kanasen kovaääninen hörinä. Tädin päästessä karsinan kohdalle tapitti kananen korvat tötteröllä tätiä ja NOSTELI YLÄHUULTA. Vaikutti oikein hyvätuuliselle koko eläin, söi ja joi ja liikkuikin juoksutuksessa mielellään ja hallitusti. Tarhassa se hörisi ja hirnui ja nosti ylähuulta neljän tunnin ajan lähes tauotta. Paskansi ja hirnui, söi ja hörisi ja ylähuuli heilui ilmassa.

Kerran kana on esitellyt ylähuulta tädille, kun täti erehtyi nauramaan sen haistettua tussia sen ylähuulelle. Se tuli tädin naaman eteen ylähuuli melkein kiinni tädin naamaan ja alkoi keikutella päätään puolelta toiselle napittaen naurusta ulvovaa tätiä tiukasti silmiin. Tänään täti ei kyllä nauranut, mutta jospa kananen ajatteli silti esitellä etuhampaansa.

Siis löysä päivä kanalla, eilisen kauheankamalan rääkin jälkeen.

Liekö kana psykoterapian tarpeessa??

Kalkkuna on kulta-kalkkunaTiistai 29.01.2008 00:10

Kanis oli superhieno, mentiin puomeja ja hallintaharjoituksia. Käytti itseään ihan kunnolla ja vaikutti kovin tyytyväiselle hikireenin jälkeen :).

Täti tahtoo maastoon ( ja maastosta pois jos kananen on kadottanut maalaisjärkensä ja kiikuttaa tätiä... ;))

Neiti-S lähti klinikalle, hoilahti koppiin kuin vahingossa, pienen "en mä kyllä tonne mene" lausahduksen jälkeen ( ja liekö kireänä vinkunut liina hanukan alla auttanut asiaa??)

Jeje, täti lähtee kuorsaamaan.

Kanan ihmisvapaaSunnuntai 27.01.2008 23:14

pitkästä aikaa. Täti poikkesi sammalistossa katsomassa kisoja (ja OREJA). Kjähkjäh. :)

Rouva Lötjönen laihduttaaLauantai 26.01.2008 00:41

Löde joutui pellolle kävelylle. Raskaaseen lumeen, kana parka. Tänään M:n kanssa tallinteko ja huomenna sitten heinäkuorma... :(

Töitäkin kovasti tarjoilevat. Saas nähdä minne täti päätyy.

Kunpa olisi jo maastot joissa loikkia. Niih.

Ps. Kuinka täti kadehtiikaan niitä ihmisiä, joille muutokset ovat kuin siunaus. Tämä täti valvoo ja miettii, kun työpaikka pitäisi valita. Väsyttää aivan kamalasti eikä uni tule. Kohtalon ivaa, kun kaipaa tasaista elämää ja rauhallista meininkiä niin löytää itsensä järkyttävästä vuoristoradasta vailla jarruja. Perse.

AarghPerjantai 25.01.2008 00:30

Täti ei ole jaksanut tehdä kanasen kanssa juuri mitään. Eilen oli todella kevyt ratsastaa ja tänään "pääsikin" sitten puolen tunnin riimupäässä-kävelylle maneesiin...

Kyllä täti ja eittämättä kananen odottaa maastoja!

Taas eilen täti pääsi todistamaan kanasen ylivertaista älykkyyttä ja rauhallisuutta; Näet täti veti lipat tallinpihalla (ei hiekkaa...) ja köllähti karjaisten selälleen kanasta taluttaessa. Noh, kananen pysähtyi hyvin rauhallisen näköisenä ja näytti miettivän miksi täti makaa selällään maassa ja pitää narusta kiinni :). Heikompi hermoisempi kaveri olisi sutinut kovaa kyytiä karkuun jo kaatumisvaiheessa, muttei kananen. Kait se on tottunut, että hullu suomalainen täti saattaa tehdä mitä vaan ja sitä täytyy vain ymmärtää saksalaisella vanhalla viisaudella. :):)

PS. KUVASSA SEISOO LAARDI ELI FATLOAD HEINÄN JA MUDAN KESKELLÄ. EIKÖ OLE HELLYYTTÄVÄÄ :)? TÄMÄ LAARDI ON KOLMEN LAARDIN KIMPASSA SE VÄHITEN LAARDI, KYLKKÄRIT TUNTUU NYKYISELLÄÄN JEES, HENÄPÖTSI VAIVAA. KJÄHKJÄH.

Väsynyt tätiTorstai 24.01.2008 00:02

ja reipas kananen. Sai eilen monomenot uusiksi ja täti ei ehtinyt rytkytellä. Tänään sudittiin ympäri maneesia ja tallipaikka hommat alkavat selkeytyä.

Tädin viikko on ollut harvinaisen rankka, toivottavasti nyt helpottaa!

JepjepMaanantai 21.01.2008 00:03

Että sellasta. Taas on tallipaikan etsintä edessä; Kas kun tallinpitäjän vuokrasopimus on irtisanottu. Kyllä ottaa päähän, kanan vatsa on ollut nyt lokakuusta suht ok ja ajattelin että keväällä voi etsiä vaihtoehtoja hieman vakavammin. Mutta ei, aikaa on ensi kuun loppuun. Oikein kiva.

Löde oli kävelyllä, tädin energia meni kauhisteluun...