IRC-Galleria

Slerb

Slerb

Smyde mai laaav <3

Selaa blogimerkintöjä

Lötjönen ja tuulispäiväSunnuntai 29.10.2006 03:03

Voi että, Lötjönen oli tänään NIIIIN hieno että täti melkein itkua selässä väänsi. Minun musta kanaseni oli höyhen edestä ja täysin pohkeiden välissä. Ratsastin sitä tänään ensimmäistä kertaa pelhamilla joka oli se "turvamalli" kumisesta, se siis mikä ei taivu.

Kamalaa että voi kuolain vaikuttaa niin kamalasti, ei kanittanut kuolainta vastaan yhtään ja käytti takapäätäänkin pienestä pyynnöstä. Se oli niiiin superhyvä ettei sitä kukaan usko.

Tädillä meni vallan pasmat sekaisin kun ei alkuun tarvinnutkaan vaahdota pollelle kuolaintuen hyväksymisestä saatikka aktivoida hulluna takaosaa, ettei sitten itse ratsastuksesta tullut mitään. Täti vain huokui ja hymisi onnellisena kyydissä, eikä muistanut että nyt sitä olisi voinut tehdä muutakin kuin siirtymisiä ja taivutuksia. (ja kaikille tiedoksi: täti ymmärtää että kyse on kuolaimesta, ei yht´äkkisestä "hei mä olenkin kyra kyrklund"-tapaisesta heräämisestä xD).

Juu, teki kyllä hyvää tällainen tunne _piiitkästä_ aikaa, kunhan polluska nyt vaan toimisi pitkään hyvin!

Ensi viikolla täti on koulussa, suur-onnettomuuden johtaminen on aiheena. Siis kananen on vallan vierailla käytössä. Huomenna tulee pikku-s ratsastamaan, ma j, ti ja to t ja ke iso s. Hyvä että polle pääsee könyämään.

Mutta siis mulla on maailman hienoin, kaunein, kiltein, taitavin ja rakkain hevonen eikä sellaista toista ole kellään.


Söpösöpösöpösöpö ihana rva Lötjönen. (ja valmentaja-r sai soiton tietysti onnesta soikealta tädiltä, hih) Tätiä siis taas lapsettaa (no ihan kamalasti, mutta kun Lötjönen vaan ON niin sikamakee musta kana!!)

Ai niin email ystävä on ostamassa hevosta, ihanaa, mä pääsen fiilistelemään mukana ja se jos mikä on mageeta!

Ps. Keskiviikko 25.10.2006 23:36

Ihan tuli mieleen että olisipa ollut hauska nähdä mimmoinen hattivatti oli "pienenä"? Vipelsikö se varsamaiseen tyyliin pitkin poikin vai oliko "lievä" arvokkuus mukana kuvioissa jo silloin.

Lötjönen on varmaan pulpahtanut maailmaan ja ihastellut mustaa kuontaloaan ihastuksesta huokuen ja taivastellen "mitäh, onko minun äitini yksinhuoltaja?!??"

Se on varmaan patsastellut ympäriinsä laidunta ja tuijotellut "rahvasta" eli laiduntovereitaan ja ajatellut olevansa onneksi juuri hän.

Ja toisaalta taas arkonut kaikkea, mutta mennyt kumminkin nenä pitkänä katsomaan lähempää. Ja tietysti halunnut osakseen rakkautta ja rapsutuksia, mielummin mahdollisimman paljon.Ja rakastanut kuitenkin niitä tovereita ja ollut oikeudenmukainen kaikkia kohtaan yhtälaisesti.

Se varmaan on toiminut nätisti ratsastajaa kohtaan heti, unohtamatta omaa _isoa_ tahtoa.


Ilmankos sen nimi on dark _lady_ eikä mikään muu 8).
Hatsonen on viettänyt rauhallisia keventelypäiviä. Ne sopivat Lötjöselle, saa vain syödä, kasvattaa mahaa ja rouhia porkkanoita. Tädillä on niin kova kiire koko ajan että hevosen liikutus on ollut silkkaa keventelyä tyyliin "kiva, annoit periksi, voidaankin lopetella" 8).

Eilen täti koki järkytyksen kanasen taholta. Täti iski kanaseen kiinni ties mitä kamalia piuhoja, viritti juoksutusliinan kanasen päähän ja laittoi kanasen hölkkäämään. Kananen juoksi ja juoksi, mutta 20 minuutin aktiivisen ravi/laukka työskentelyn (takaosaa käyttäen!) ei kanasessa näkynyt hiestä merkkiäkään, plaaaaah. 8) Kananen myös protestoi kuolainta vastaan kaikella hevosen tarmolla, jopa niin kovasti että keltaiset ja pitkät (paitsi hatsosen mielestä 8)) hevosen hampaat näkyivät ajoittain. Mutta siis PERIKSI EI ANNETA (tullut kai omistajaansa...höh)

Kanasen hienon hieno hännäntyvi oli myös hinkkautunut nahattomaksi pieneltä alueelta. Tätiä kammotti. Onneksi kananen ei näyttänyt _kovin_ kärsivälle sitä hoitaessa xD.

Varatäti on tänään käynyt kanasen kanssa hengailemassa kentällä ja lötjönen on päässyt esittämään saksalaista glamouria varatädille (vai kutsutaanko sitä omaksi tahdoksi????).

Varatäti soitti ratsastuksen jälkeen ja voi kun ehtatäti on kiitollinen että löysi tunnollisen varatädin, ja Rva Lötjöselle kelpaa hoiva myös ja tietysti arvoisensa kohtelu ;).

Everybody loves rouva lötjönen xD. Tähän on hyvä lopettaa.
Hattivatti oli tänään varatädin kanssa maastoilemassa. Ja molemmilla oli ollut kivaa (tai ainakin niin kivaa kuin tällainen ilma periksi antaa 8))!

Ja varatäti oli jaksanut hoitaa hevosen lisäksi tavaratkin ja tarkastanut hattiksen jalat! Ihanaa, ei voisi paremmin olla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hattivatti vanha vihi raahasi T:tä kovaa kyytiä ympäriinsä estetunnilla ja sai estevalmentajan ehdottamaan kumipelhamia hetulaan kanaselle. Noh, täti oli kovin hmmmpf, järkyttynyt ajatuksesta että kananen joutuisi hengailemaan ketju leuan alla ratsastajan kanssa. Mutta kuinkas sitten kävikään;

Täti lainasi kiltiltä E:ltä pelhamin ja itkua vääntäen losautti sen rvan suuhun. Sitten eikun rva kentälle ja täti kyytiin. Ensimmäisen 20 minuutin aikana itkettiin molemmat ettei tämä kyllä sovi, kunnes kananen päätti yht´äkkisesti hyväksyä ko. suu-osan. Hah, täti siis rouhii pelham-vastaisuudesta kertovat ajatuksensa ja sanasensa 150%. Hyvä.

Kanasella on kovasti virtaa, on saanut löysäillä ja viileä ilma aiheuttaa itse kullekin syrämen tykytyksiä ja adrenaliini hyökyjä.

Jees, kanasella koittaa estekilpailut viikon kuluttua, saas nähdä kuin pollen käy.

Niin ja täti ketkuaa töihin huomenna, siis kananen menee maastoon lainatädin kanssa.

Hattivatti tapaa maastotädinPerjantai 13.10.2006 19:02

Hattista kävi "täti" katsomassa viikolla ja alkaa rytkytellä hattista noin kerran viikossa maastossa. Tuli hattiksen kanssa hyvin juttuun 8).

Hattis on ollut oma hurmaava itsensä kun taas tätieläin on ollut helposti keittävä ja kuumuva, höh.
Hahaa, taas täti intoutuu...

Lötjönen on hassu. Se sai muuttolahjaksi pehmohevosen joka on ruskea (rva:n mielestä etova?!!?!) ja täti istutti sen hattiksen karsinan ikkunaan kaltereiden väliin.

Nooh, mieshevonen löytyy lähes poikkeuksetta lattialta ja täti mietti kuinka kananen sen sieltä alas saa. Asia selkeni 8): Hade rykäisee miehen vatsaan tai nenään etuhampaat _hyvin varovaisesti_ kiinni ja vetää _jälleen hyvin varovaisesti_ miehen alas. Kuulostaa ehken tavan pöllölle, mutta kun teidän pitäisi nähdä ko. toimitus livenä 8).

Hade osaa myös tykitellä, kipitti kamalaa kiitolaukkaa eilen vapaana kentällä, ja väisteli _tietysti_ lätäköt.

Hattis aiheutti tädille kummastusta. Kun täti ilmoitti suureen ääneen tallissa että "älkää ihmetelkö kolinaa, aion sumuttaa hattiksen häntään showshinea ja se pelkää sitä" ja hiljaista oli sen jälkeen (siis myös karsinassa). Hattis seistä törötti suihkutuksen ajan paikallaan, vilkuili välillä ja toki toimituksen jälkeen odotti kehuja hurjasta rohkeudestaan kaula kaarella ja naamalla ilme "hitsi mua jännitti mutta näiksä, mä vaan olin" :). Kyllä voi hepanterttu näyttää itseensä tyytyväiselle.

Nyt täti painuu tupakalle ja nukkumaan. Töissä täytyy välillä edes päästä lepäämään.

hattivattisen uudet kengätMaanantai 09.10.2006 23:00

Täti kelluu taas töissä ja hattis on saanut sillä välin uudet menomonot jalkaan, kiva!

Tädin koneella istuu virusPerjantai 06.10.2006 03:36

Täti ei pääse päivittämään rakkaan mustan kanasen päiväkirjaa kuin töistä koska hurja virus iski tädin koneeseen ja kone makaa telakalla ties kuinka kauan.

Lötryskä voi hyvin ja liikkuu mukavasti. 8)

Watsosen suu raavittiinMaanantai 02.10.2006 23:19

Nyt on täti huojentunut, vatin suu on raavittu kuntoon. Oli kunnollinen raspaus, kestikin pidempään kun sen normaalin 2 minuuttia.

Täti vaikenee, täti on väsynyt.