IRC-Galleria

Slerb

Slerb

Smyde mai laaav <3

Selaa blogimerkintöjä

Tänään oli valmennus ja rva toimi. Se oli suorastaan upea. Väistöjen jälkeen alkoi liikkua IHAN OIKEASTI eteen takapäätä käyttäen. Jopa keskiravi onnistui.

Ihanaihana hevonen 8)!!

Ja kiitos kuuluu tietysti rvan lisäksi vake-R:lle!!

Lötjönen ja rungotonKeskiviikko 28.02.2007 01:18

Tänään kananen sai jälleen rungottoman satulan selkäänsä. Täti pukkasi satulan taaemmas ja voi perse, kanaselta kului karvat takakaaren kohdalta, satula valui lavoille ja niin edespäin.

Tätiä nyppii.

Kananen toimi kuitenkin hyvin. Tiedä sitten onko liian iso askel rungottomaan vai vatsa hassun mallinen.

Lötjönen loikkaaMaanantai 26.02.2007 19:33

Tänään piiiitkästä aikaa pääsi kananen hyppäämään. Oli oikein kiva, suorastaan rauhallinen! Ja kananen sai myös toverin tarhaan, ai kuinka kivaa 8)!!

Kananen kauhistelee K:ta karsinassaSunnuntai 25.02.2007 21:38

Rva L oli jänskääntynyt kun K laittoi sitä valmiiksi ratsastukseen. K kokeili kanasta ja kananen toimi oikein kivasti K:n alla!!!!!! Näin rva sai yhden vararatsastajan lisää! 8)

Kalkkuna peltohevosenaSunnuntai 25.02.2007 04:28

Oli eläimessä virtaa. Jopa niin paljon että maasto-ajatus hirvitti. Päädyttiin pellolle 8).
Rva meni kenkään heittämällä. Nyt kaviot näyttää kauniilta 8)!

Täti oli auttamassa kaverin hevosta autoon ja klinikalle. Joku ääliö oli sen piessyt, joten lastaamiseen meni 3 tuntia ja tädin lihakset huutaa leipää... Hevosraukka, mutta klinikalle pääsi 8).

Tänään kananen lähtee loikkimaan maastoon.

ÄrrrhhhhTorstai 22.02.2007 00:10

Lötjönen on alkanut sipsuttaa. Lötjönen siis kengitetään huomenna, vaikkei vielä oikea aika olisikaan, jotta saadaan kaviota eri malliin. Loppuu sitten sipsuttaminen.

P*ERKELE SENTÄÄN.

Rakas rouva LötjönenKeskiviikko 21.02.2007 02:16

Ystäväiseni, vanha saksalainen tryffeliporsas, tuo musta uljas kalkkuna ansaitsee jälleen kehuja.

Ei parempaa hevosta ihmisellä voi olla. Aina kun rvan näkee alkaa tätiä naurattaa; sen mulkoilut, hönöilyt ja ylväs hevonen tässä-ilmeet.

Se luottaa ja rakastaa ja tietysti ymmärtää puhetta. Se ymmärtää mitä täti sille lässyttää ja ymmärtää kun täti tarvitsee sen mustaa nahkaa halattavaksi. Lötjönen puhuu suomea.

Se viihtyy suomessa, täällähän saa tehdä lähes mitä tahansa (ainakin tädin läsnäollessa). Saksassa eivät ymmärtäneet sen kauniin ja viisaan pään ajatelmia.

Se on viisas, välillä vähän liiankin. Se tietää miten välttää työnteko ja kuinka aiheuttaa tädille harmaita hiuksia (silläkin on jo valkea jouhi harjassaan). Täti aiheuttaa valkoisia jouhia rouvalle ajoittain.

Se on kovin herkkä ja sitä pelottaa usein. Onneksi sen omistaa iso, lihava ja ruma täti jonka selän taakse voi ujuttautua jos tilanne on aivan kamala.

Täti rakastaa sen isoja korvia, pitkän pitkää runkoa, kauniita silmiä ja pientä takaosaa, ja se tietää sen. Tädin kanssa ihmetellään yhdessä kuinka maailma makaa.

Joskus se työntää päänsä tädin syliin kuin kysyäkseen onko kaikki hyvin. Ja se tietää että kun se niin tekee niin kaikki on hyvin. Tädin sydän on jälleen sulanut.

Täti uhkaa sitä ajoittain hk:n autolla, mutta se tietää ettei täti sitä sinne laita, koska se on tädille niiin rakas.

...Ja ilmankos sillä on vatsahaava 8)...

Kananen, the wanha kouluponiTiistai 20.02.2007 17:36

lötjönen oli hyvä tänään, alkuun taas sekki puuttui ja vermon takasuora häämötti, mutta antoi yllättävän nopeasti periksi. Laukat olivat kuin rvan saksan ajoilta, suorastaan koottuja 8)!


Ps: TÄTI ILMOITTAUTUI KISOIHIN; IIIIKKKKHHHHHHHHHH 8)

Lötjönen kävelylläMaanantai 19.02.2007 19:48

Ja täti saa hjärtaslaagin kun hepat vetävät tarhan langat läjään. Kiidettyään tuulen nopeudella lötryskän selässä saa täti soitettua apujoukkoja paikalle 8).

Ja tärinää kesti hetki... 8)