IRC-Galleria

Slerb

Slerb

Smyde mai laaav <3

Selaa blogimerkintöjä

Otus siis kuosissaPerjantai 12.02.2010 21:26

Kontrollikäynti klinikalla ke, maha parantunut, hyvin vanha vatsahaavan arpi punoitteli pyloruksessa jnkv eikä limaa ollut vielä kehittynyt kuin yläosaan pylorusta joten kuuri jatkuu vielä 4 viikkoa.

Nyt saisi alkaa reenata pikkuhiljaa, mutta kuinkas sitten kävikään...

Myyrä oli mötkäytetty ke päivällä auton kyytiin ja täti ell:n kanssa sulkemassa luukkua kun kuului ritsratspoks ensin auton lastausluukusta (saranat halki) ja tädin pidellessä kiinni luukusta kuului samanmoinen pauke tädin selästä.

Siinä sitten hetken perkeleitä lueteltuaan täti istahti penkille eikä enää noussut omin voimin. Ell urmakkaasti repi otuksen ulos autosta, tätin kannustaessa vierellä että "jos jalka katkeaa niin onhan tässä lopettaja vieressä"-tyyppisesti. Kaakki tuli jalat ehjänä ulos.

Tämän jälkeen otus toimitettiin ell:n toimesta talliin ja samainen ell joutui lähes kantamaan kiroilevan tädin päivystyskämpän sänkyyn. Kylmäpakkaukset selkään, buranaa huuleen ja soitto lennart merelle joka hilpaisi hakemaan tätiä samoin tein. Klinikan ihmiset olivat aivan totaalisen ihania, heppa hoitui ja täti hoitui.

Lennart kurvasi terkkariin ja kantoi tädin pritsille saamaan piikkiä, Lapasen kyyti kotiin oli auki. Klinikalla sanoivat että saa olla siellä joten täti skippasi otuksen haun seuraavalle päivälle. Tässä kohtaa korvaamaton Liimis astui kuvioon ja hakea hönäsi lapasen kotikonnuille talsimaan ilman tätiä :).

Auto korjaamolla, kaakki kotona ja täti sairaslomalla kykenemättömänä ratsastamaan. Onneksi ihana Maarit paikkaa tyttärensä kanssa tätiä ja rytkyttää ristivaivaista (kengitysprobleemaaa, kengitysprobleeeeemaaaa...) otusta viikonlopun. Josko sitä sitten pääsisi jo itse?

KIITOS IHANAT IHMISET, ihan sydämestäni kiitän!

[Ei aihetta]Maanantai 08.02.2010 21:31

:) Se lotkotteli ravia iiiihaaan aaaalhaaallaaaa :)

Puolalainen kansantanhuajaSunnuntai 31.01.2010 22:38

Tänään oli relapäivä, täti oli väsy ja tanhuajakin oli kait purkanut suurimmat energiansa tarhassa. Irtotanhuaminen ei ottanut edes ajatuksena juurikaan tulta alleen ;).

Juoksi se sitten (ja pörisi) kun tätikin vähän juoksi.

Huomenna tanhuaja lähtee pellolle tekemään lihasta ihraniskan kasvatuksen sijaan ;O)

Mun heppa on superhyväLauantai 30.01.2010 21:42

Hah, siitäs saitte...

[Ei aihetta]Keskiviikko 27.01.2010 13:59

Mu heppa ottaa ite lääkkeesä, ruisku ovelle, heppa imaisee ruiskun kitaan ja mäntä alas ja kuuluu nielaisu.

Mu heppa o iha paras.

Jahhah jahhahSunnuntai 24.01.2010 22:00

Kas taas venyteltiin otusta. Sanni-hoitaja kuvasi ja täti teki karmean havainnon; Kun täti "ratsastaa aktiivisesti käyntiä eteen", niin tädin koko yläkroppa vatuloi kamalasti puolelta toiselle. Se loppui nyt!!!

KARMEA HÄVETYS :)

Kas, Myyristelyt alkakootLauantai 23.01.2010 19:58

Tänään täti kipusi myyrän kyytiin ja kas, myyrän työmoraali oli tallella :))) Käynnissä mentiin (ja mennään, kunnes ei myyrä enää kykene ;O)) ja hieman taivuttiin.

Ihan eri otus kuin ennen klinikkaa <3

Ai lav mai myyrä :)

Lapanen alkaa olla kuosissa?Torstai 21.01.2010 14:06

Tsih, mun pouni on tykimpi kuin sun ;O); Taluttaessa tanssii narun päässä, ei ryi ei ryysää ei leiki idioottia, kunhan esiintyy naru löysällä tanssien. SÖPÖ :)

Myyrä saikullaSunnuntai 17.01.2010 21:35

Hiipi onnellisena tarhaan aamulla. Säpsis-sipsis fiilis tainnut jäädä pois kun GG tekee paranemista mahassa :)

Offroadtohell autojakin oli maisemissa, eivät onneksi aiheuttaneet joukkotuhoa.

Myyrä on ihan superkiltti otus; Ottaa lääkkeet suuhun (ainakin toistaiseksi) täysin tyynesti!

Viikon verran saa lomailla, sitten kävelylle ja sitten jossain vaiheessa ihan kunnon reeniin. Tädin polvileikkaus vaan sekoitta kuvioita, täytyy keksiä lapaselle reenari siksi ajaksi kun täti toipuu.

Myyrä kotonaLauantai 16.01.2010 19:21

Kiitos Merin :) Täti kun joutuu käymään töissä.

GG sitten tuubi kerrallansa kun ei puolikas pure, hyvästi omat-, varastetut- sekä lainarahat! "mikä laulaen tulee se viheltäen menee" jne.