IRC-Galleria

Slerb

Slerb

Smyde mai laaav <3

Selaa blogimerkintöjä

Lapanen on hieno!!Lauantai 30.05.2009 02:47

ja niin on satulakin, se ihaaanaaaaa lusitano :)).

Lapanen teki tänään ihan oikeita töitäkin, väistöt alkaa onnistua ja kokeiltiinpa tädin hankaluuttakin: Väistöä uraa pitkin etu-osa uraa seuraten, hih. Super-lapanen.

Lievää naurua aiheutti kengittäjän laskuun laittama viite: Lapanen. :D

Lapanen pääsi laitumelle joksikin tunniksi ratsastuksen ja pesun jälkeen!

Ai löööv mai lapanen <3

Täti, wanha hevoskuiskaajaKeskiviikko 27.05.2009 13:22

HAH, Lapanen oli tänään liinan päässä, sillä täti otti karut keinot käyttöön. Siirtymisiä hinkattiin niin kauan kunnes lapanen toimi juurikin silloin kun täti halusi. Alkuun oli selvää "kyllä minä teen mitä haluan"-mietteitä hevosella, mutta hevosen koko olemus kertoi juoksutuksen jälkeen, että maailmanrauha on palautettu ja lapanen on taas lapasessa ;o). Nöyrä nainen kertakaikkiaan...

Hah hahTiistai 26.05.2009 15:32

Tänään täti kertoi lapaselle, että viron raja on aivan h*lvetin lähellä, joten hevosen kannattaa käyttäytyä... Oli oikea pieni sika, oikean laukannostossa potkaisi kertaalleen taakse päin, nosti kerran hanuria (ei ihan pukki, mutta siihen suuntaan) ja yritti hyömytä aivan kaikkea.

Täti sitten suivaantuneena eläimen käytökseen laittoi sen TÖIHIN ihan kunnolla, kas täytyy kahdeksanvuotiaan otuksen osata hetki kulkea lyhyenä ja ryhdikkäänä. Meni sitten lopulta ok.

Tädin adrenaliini teki tehtävänsä; Lapanen sujahti vesikarsinaan heittämällä ja seisoi kuin puujumala pesun ajan (tähän asti välillä saanut jalkojen notkahduksia ko. paikassa).

Aaarghhh, täti on lepsu kunnes täti ajetaan raivoon, hah.

No juu, täti kokeilee kipulääkettä huomenna jos siitä olisi apua kun kengittäjä-t sanoi että anna kipulääkettä jos muuttuu hankalaksi ratsastaa, koska kengitysmuutokset tod.näk. kipeyttää otuksen. saas nähdä kuin lapasen käy :)

Pikku montuillaMaanantai 25.05.2009 18:04

Ja voi kamala kun isot kivet on pelottavia ;). Shettis kärryineen tuli vastaan, kivien kohdalla. Luulen että lakoamista aiheutti kivet eikä poni, sillä kivet oli kamalia vielä kotimatkallakin :).

Anu rytyyttää LapasenSunnuntai 24.05.2009 23:07

Ja löytyihän se oikea pohjeapukin läpi asti kuulema :). Tosin parin pikku muistutuksen jälkeen.. :) On se vaan pähee otus, ensi kerralla on pakko olla kamera paikalla!

[Ei aihetta]Lauantai 23.05.2009 20:53

Tsihhii, Mylerin taattu vaikutusLauantai 23.05.2009 18:49

Eli setteri-lv juoksi sieraimet taivasta kohden ja oli järkyttynyt... Siirrymme siis kolmipaloihin :)

Olivia kävi kokeilemassa lapasta ja Lapanen on oiva lastenratsu!

Pahapaha tätiLauantai 23.05.2009 00:48

Hmmm, suitsimisen jälkeen Lapasen kieli oli kuolaimen yläpuolella... Täti huomasi sen vasta kun Lapanen oli 40 min ollut epätasainen edestä ja pukkasi laukannostossa ja sitten käänsi päänsä, työnsi kielen ulos ja Sininen KielenAlus näkyi myös tädille.

*hävetys*

IttustanaPerjantai 22.05.2009 01:08

Päänsärky/näköhäiriöt, vittu. Neurologille meno vissiin kohdillaan, että viksais taas lääkettä...

Lapanen talutuslenkillä ja täti laiskana. Huomenna maastoon, näki tai ei.

Välillä pitää kehua :)Torstai 21.05.2009 07:20

Ai kuinka miellyttävää on omistaa hevonen joka on (ainakin toistaiseksi) terve. Ei tarvitse hulluna kytätä mitä se syö ja kuinka paljon tai ressailla aikatauluista jne. ihmeemmin.

Talli on aivan ihana, mielettömän rento tunnelma, heinää ihan sika paljon ja ammattitaitoinen tallinpitäjä jolta ihan oikeasti voi kysyä jos on ongelmia koska tallinpitäjän ammattitaitoon voi luottaa.

Ihan possu-nastaa, harmi että rouva Lötjönen sairasti, sitä on edelleen kova ikävä...