IRC-Galleria

Slerb

Slerb

Smyde mai laaav <3

Selaa blogimerkintöjä

Tänään täti lappoi aamutallin, ratsasti hattivatin (joka sikaili ihan antaumuksella, ei onneksi niin pahasti kuin eilen...) ja lähti oikeisiin töihin.

Kananen ei kestänyt pc suojia takasissa vaan käveli kuin kukkopattinen virkaveljensa, poistimme moiset otukset jaloista siis. 8)
Voi kalkkunat, kyllä osaa hevonen laistaa töistä. Ratsastin tunnin r:n ohjauksessa ja sain haden toimimaan miten kuten, nooh, r hyppäsi kyytiin ja pienen vedätysyrityksen jälkeen kananen alkoi toimia. Kylläpä oli kaunista katseltavaa, löttis näytti ihan kompaktille ja suorastaan lyhyelle 8).

Käväisin possun selässä r:n jälkeen ja voi hyvän tähden että voi hevonen kantaa itsensä ja olla lyhyt.

"On helppoa olla voittaja" ainaskin r:n kouliman tryffelipossun kyydissä... xD

Huomenna aamutalli ja sitten töihin, pois pääsee vasta ma aamuna ja sitten onkin kiire tallille elukkatohtorin paikalle tuloa odottamaan.
Aamutallin jälkeen valmennukseen... Ja kerspeles että täti ei osaa ratsastaa. Pohje tarkemmin ala sellainen ei pysy kiinni vaikka pään irrottaisi. Ilman jalustimia toimi sitten hevonenkin. Maailmassa ei varmasti ole yhtään näin huonoa ratsastajaa, voi rva lötjös-raukka!

Täti, rva lötjönen ja hra hirviMaanantai 25.09.2006 22:25

Hmmm, tänään täti ratsasti hattiwatilla kentällä. Hattis tuijotteli ja järkkyili toisella pitkällä sivulla alvariinsa, mutta totteli kuitenkin. Nooh, H tuli tallille ja kertoi että ko. pitkänsivun vieressä oli palloillut HIRVI ja sokea täti ei sitä huomannut. Täti ja lötjönen olisivat saaneet hjärtaslaagin jos hra hirvi olisi päätynyt kentälle vääntämään koulukuvioita... 8)

Hattis oli todella kevyt jalalle tänään, tehtiin taas avoa ja sulkua. Soitin kyllä Riston apuun huomiseksi, kun oma pohje ei taida riittää lyhentämään hadea, jonkun pitää siitä muistuttaa koko ajan.

Täti opettelee siis ratsastamaan kanasella! 8)
Voi h*lvetti, miten voi hevonen laistaa perän käytöstä yhtä lahjakkaasti kuin rva Lötjönen???? Sen laistaminen lasketaan jo taiteeksi, on ihan käsittämätön...

Oli kevyt pohkeelle, väistöt, avot, sulut, takaosakäännökset ja peruutukset meni kuten kirjassa sanotaan, mutta suoralla uralla ei lötjönen jaksa rasittaa perälihaksia, voi perse.

Pitää nylpyttää nyt pari päivää ihan asenteella ja katsoa tuleeko asiaan korjausta, onhan siitä jo lähes viikko kun viimeksi olen siltä mitään vaatinut, siis eikun voimia keräämään...

Huooh.
Hattis pääsi tänään kokeilemaan jousiaan T:n kanssa, olikin suht rauhallinen, taisi lämmin päivä tehdä tehtävänsä.

Rva kananen sai myös herra iiron ystäväkseen tarhaan, näyttivät nauttivan toisistaan ihan oikeasti, rva:n jo lopuillaan oleva kiima näetsen aiheutti sydämentykytyksiä uudessa tarhatoverissa sekä lötryskässä (alkuun ahdisteli hanurillaan miestä ihan olan takaa...) 8).

Illalla ketkuttiin jontun kanssa H:lla, oli oikein mukavaa!

Jep. huomenna harkinnassa ratsastaminen, jos ei itse jaksa niin pistän H:n selkään.

Lötryskä tahtoo MIEHEN!!!!Perjantai 22.09.2006 03:38

Voiko hattiwateilla todella olla niin kamalan kova kiima... Hattis jolkotti tarhassa tunnin häntä korvissa viehkosti kiljuen miestä itselleen.

Sai sitten vapaapäivän kun täti painii bronkiitin kynsissä. T pakotettu ratsastamaan kanalla 2 pvää, hah 8).

Viruksia, valmennusta ja videonauhaaTiistai 19.09.2006 02:17

Kyllähän on kiirettä pitänyt, tädillä vuotaa nenä aina vaan ja yskäkin alkaa kuulostaa tubille 8). (ettei nyt vaan olisi rabies tai järvisyyhy...)

Lötjönen oli tänään ihan käsittämättömän hyvä, suorastaan maailman mainioin hevonen. Kokosi itseään ja kuunteli, maailman paras eläin 8)!!

Huooh, huomenna täytyy yrittää töihin, jos olo alkaa vaikuttaa marjaiselle niin pitää poiketa lääkärissä ja pyyhkäistä lötryskän luo. K ratsastaa kanan huomenna maastossa.

Lötjösen vapaaLauantai 16.09.2006 18:33

Tädin röhä jatkuu joten hattis sai tänään vapaan. Eipä haitannee kun on kovasti juoksennellut tädit (ja simo xD) selässään viimeiset 5 pvää.

Huomenna olisikin tädillä aamutalli ja kyllähän se on kanasen selkään kiivettävä. Lullis pääsee kotiin tänään, jipii! Kalkkunakin liputti aamulla lulliksen puolesta 8).

Jeejee, jalkaa toisen eteen ja toimimaan,

rakastakaa toisianne (varsinkin niitä mustia isoja saksalaisia tryffelipossuja...) 8)

HmmmpffTorstai 14.09.2006 23:03

Voi perä, kyllä on tädillä kiirettä pitänyt ja nyt sitten tietysti kipeänä...

Tänään piti kanasella hypätä mutta arvatkaa vaan jaksoiko täti kuumeessa tehdä mitään... Onneksi simba armahti ja kävi hyppäämässä hattiksen. Ja kylläpä hyppäsi hyvin 8), täti kokeili s:n jalustimia ja onneksi tädillä ei ole yhtä lyhyet jalat... Saa simba kyllä ihan tosissaan kaivaa kantapäätä kylkeen jos tahtoo että hattiwatti jalkaa kuuntelee.

Hattis on kovasti hörissyt ja hirnunut tädille, on siis palautunut normirytmiin ja mieltänyt uuden kodin kodiksi (kyllä täti on onnellinen!)

Hattivatti pääsee huomenna maastoon lainaratsastajan kanssa, K tulee rytkyttämään.Ajatuksia taas herätti;

Mikä kumma siinä on että ihmiset eivät voi ymmärtää toisen ihmisen tekemisiä vaikka asiat on selitetty järkisyillä tuhanteen kertaan? Vaikka heillä itsellään ei ole ratkaisua tarjota toisen ongelmiin. Miksi ihmeessä ollaan valmiita ivaamaan ja ilkeilemään rivien välistä asiasta joka saattaa olla toiselle kovinkin pakkoratkaisu? Kuka on niin hieno ja ihana ihminen että voi haistattaa vitut toisen rahaongelmille ja kertoa ettei se ole syy päätyä tekemään ratkaisuja elämässään? Kuka teistä on niin äärettömän viisas ja älykäs ihminen ettei koskaan tee virheitä? Pitääkö sen kohteena olevan ihmisen taantua idioottien kanssa samalle tasolle ja alkaa leikkiä "minä olen suurin ja sinä pienin"-leikkiä ennen kuin asiat saadaan järjestykseen?

Minun puolestani saatanan luuserit, kitiskää ja vinkukaa, mustamaalatkaa ja heitelkää vaikka alasimilla, tätä peliä voi pelata kaksikin. Roikkukaa menneisyydessänne ja syyttäkää äitiänne elämästänne, itkekää hulluja naapureitanne ja sahatkaa rannettanne, minua se ei liikuta.

Minä voin sentään sanoa tehneeni elämäni ITSE sellaiseksi kuin se on, hyvine ja pahoine päivineen, minulle ei kukaan ole sanellut mitä nyt tehdään ja mitä tyttö nyt tarvitsee, itse olen virheeni tehnyt ja niistä maksanut. Jeesustelkaa omaa hienouttanne ja taivastelkaa muiden tyhmyyttä, onneksi sellaiset jäävät aina lopuksi yksin. Puukottakaa selkään ihmisiä ja ihmetelkää sitten myöhemmin (mielellään vielä suureen ääneen närkästyneenä) ratkaisuja joita "puukotetut" tekevät, hokekaa kuinka "uskonhan minä sen" ja "ei tietenkään asia näin ole" ja ajatelkaa mielessänne muuta ja varsinkin toimikaa kuten kunnon juorukellon kuuluukin. Ja huomatkaa sitten vahingon jo tapahduttua että olitte väärässä, että olisi ehkä pitänytkin uskoa tai ainakin jättää muutama puhelinsoitto välistä kunnes totuus on julki.

Kivasti olet ajatellut muita ja varsinkin ystäviäsi jotka olisivat olleet valmiita menemään puolestasi minne tahansa (nyt saatkin sitten mennä ihan itse ja ihan minne haluat). Toivottavasti juuri sinä luet tämän ja juuri sinä tunnet piston edes jossain, asiastahan sinä et keskustelemaan tule, koska et voi olla varma koskeeko tämä juuri sinua. Ja minä nauran partaani kerrankin sinun kustannuksellasi, taannun tasollesi.

Huhuh sanon minä, perkeleen tekopyhät "minä raukka se kovasti kärsin"-ihmiset. Katsokaa välillä peiliin ja miettikää että vastaako se metsä kuten sinne huutaa ja kuka sitten petaa jos itse makaa.

Kaikille kusipäisille omaannapaantuijottajille-, rivienvälistätässävihjaan-, oletpa sinä typerä-,haluanmokatasinuttäsävieraidenihmistenläsnäollessa-, olenparempikuinsinä ja muille turhanvalittaja-ihmisille vitun hyvää yötä ja helvetillisen kauniita unia. Toivottavasti nukahdat miettien lisä-källejä muille ja saat taas huomenna toteuttaa itseäsi.

Suuren suurella rakkaudella se valehteleva, vittumainen, takinkääntäjä-täti (oho, eikö se ollutkaan niin? Oliko se ratkaisuun päätyminen sittenkin sinun toimiesi ansiota rakas puhelin käteen ja soitellaan-ihminen? Ja nyt tuntuu sitten kivalle arvostella ratkaisua jonka sinä sysäsit alkuun?)