IRC-Galleria

Slerb

Slerb

Smyde mai laaav <3

Selaa blogimerkintöjä

Tädin niin tekisi mieli mennä tänään kanasen kanssa radalle laukkamaan miljoonaa. Todennäköisesti vain illan saapuessa ja tädin herätessä väsy painaa silmää niin ettei ajatus toteudu.

Vaan pitäkää peukkuja toverit, jospa täti jaksaisikin!! :)

Ps. Mutta kana, sinä olet kenttä-laardi... :)

Huolettaa, oli jättänyt iltaevästä vähän ja heinääkin syömättä. Laitumen vaiko lisärehujen vaikutusta...? EI AINAKAAN VATSA.

Väsynyt tätiLauantai 31.05.2008 02:18

ja kiimainen possu-löde....

Metsässä tunnin verran, tontilta poistuminen yksin ilman miestä aiheuttaa kanalle ongelmia. Täti joutui mätkimään sekä jalalla että raipalla. Höh. Sen jälkeen homma toimi kyllä.

Tallilla uusi kaunis suokki, Herra V:n ilmiselvä ulkonäkökaksonen :)

Jipii, kana on superPerjantai 30.05.2008 00:35

P kävi tänään pitämässä estetunnin ja kananen oli mahtava. Hypättiin 80-110cm RATAA ja esteetkin oli pystyjä, HAH kyllä vanha tätikin uskaltaa kun alla on satavarma kana joka pelastaa tilanteen 8).

Toimi muutenkin oikeinpäin hanukka alla ja täti joutui jopa nostamaan sitä laukassa edestä (siis päätä) kun kulki niin mallikasta lyhyttä koululaukkaa.

PÄHEETÄ, ei ole kanan voittanutta!!!!

Ps. Tunnin huvittavin tapahtuma: Hypättiin rataa jolla toinen este oli sen 110cm jonka jälkeen oli pitkä tie 80 cm pystylle, kana päjäytti sen 80 cm :kin 110cm ja p nauroi kun "se selvästikin vain oletti että este on samalla korkeudella kuin edellinen"... Täti oli hätää kärsimässä kun ei ollut valmistautunut isompaan loikkaan... :) Hassu kana, se tahtoo näyttää tädille, että hyppääminen on helppoa kuin heinänteko 8).
Sillä on näet hyperkiima potenssiin 9... Tänään nytkytettiin koulua ja rouvaa voisi jopa luonnehtia hieman laaman omaiseksi... Esiintyi kyllä sitten röyhisteleville mieshevosille edukseen, heh.

S-poni pääsi tänään kivuttomaan ja helppoon paikkaan, nyt on ponin hyvä olla. S-ponia lämmöllä muistellaan.

P kokeilemassa rvaaKeskiviikko 28.05.2008 01:55

ja hyvin meni :). varaliikuttaja siis saatu. Täti ihan puhki, siis sänkyyn nyt :).

Rouva Lötjösen vapaapäiväMaanantai 26.05.2008 11:05

Kananen saa viettää tänään erittäin ansaittua vapaata, huomenna sitten tulee P kokeilemaan, synkkaako yhteistyö, jotta täti saa välillä vapaata kun yöt painaa töitä 8).

Rva pääsee tänään kokeilemaan olemista laitumella naistoveri lauran kanssa, räpylät pystyyn jotta onnistuu...

PS. Täti laittoi tuulemaanMaanantai 26.05.2008 02:57

Asiat saavat luvan järjestyä, piste.
Ja kun selvittiin kotiin Dumista, lähdettiin kanasen kanssa metsään himpan yli tunniksi. Huuteli toverihevosille noin kilometrin matkan päästä, että tulossa ollaan... ;). Ohessa päivän tyylikkäin ratsukko.

Alkujorinoita tälle päivälleSunnuntai 25.05.2008 11:09

kohta startataan herra B:n kanssa kisoihin tai näytökseen, en ole ihan varma :). Kissan p*rkele herätti naukumisella jo klo 7, joten aikaa "valmistautumiseen" on. Sitten metsään kanan kanssa. lisää tuonnempana.