IRC-Galleria

Slerb

Slerb

Smyde mai laaav <3

Selaa blogimerkintöjä

Rakas lötryskä sai tänään tädin kauan himoitsemat lampaankarvapehmusteet, huomenna suoritetaan koe-ajo, hah 8).

Löttis esitti hiipivää kanaa maastossa tänään, ei heppaa millään kiinnostanut eteneminen, tahtoi vain talliin tai mikä vielä parempaa; Vendyskän kanssa köllöttelemään tarhaan. Noh, hiivittiin jokunen hetki ja sitten lötjönen pääsi nautiskelemaan vapaasta ulkoiluajasta.

Lötjösen hölkkäpäiväSunnuntai 30.07.2006 23:56

Löttis juoksenteli narun jatkona, ja oli PUHDAS, siitäs saitte 8).

Hattiwattisesta oli karseen jännää kun tarhaa putsattiin talikolla ja sitten vielä tuli hevonen vastaan kärryt perässä. Lötjösen naamasta pystyi lukemaan ajatuksen ihmisen hulluudesta. 8)

Kalkkunainen ja estesatulaLauantai 29.07.2006 17:58

Tänään hurja lötjönen sai selkäänsä uuden ja hienon estesatulan (ja kuppi-malliseen koulusatulaan tottunut täti koki järkytyksen kun tuntui ettei satulaa ole lainkaan 8)).

hattivattinen oli könkkis alkuun ja pääsikin aika helpolla, tosin laukkasin vähän kentällä (yök, sanoo lötjönen).

Naamarista on kipu luettavissa hepantertusta, alkanee kumminkin helpottaa kun liikkuu isosti ilman könkkäämistä alun jälkeen. Tosin kipua juoksee karkuun, varma merkki kivusta kun Löttis hölkkää alta pois.

Ai kuinka jälleen on hassua elämä; Asioista KUULEMA on hyväkin sanoa suoraan. Nooh, sanopa suoraan ja mitään ei tapahdu. Keskustelepa asioista muiden kanssa ja heti leimataan VALEHTELIJAKSI, hassu ja mukava yhtälö. Toki ko. ihmisillä on lupa ja oikeus haukkua ja puhua paskaa muista seläntakana, kunhan vaan arvostelu ei koske heitä itseään. PELLEJÄ sanon minä, ihan sydämestäni halveksin moisia "kylläpä minulla on elämä hankalaa"-ihmisiä. Ja omituista kuinka jotkut ihmiset joita lähinnä pidetään naurettavina voivat olla NIIN täynnä itseään ja omaa erinomaisuuttaan että keskustelevat kuinka mahtavia ihmisiä he ammatissaan ovat ja kuinka kaikki heitä rakastaa, vaikka totuus onkin ihan sieltä asteikon toisesta päästä.

Jep, minä juttelen suoraan tästä eteenpäinkin ja vastailen rehellisesti esitettyihin kysymyksiin, koskivat ne sitten mitä tahansa. Antaa pellejen pelleillä ja murjottaa keskenään, eipä vaikuta minun tai hevoseni hyvinvointiin.

Hattivattisten omituinen elämäPerjantai 28.07.2006 20:51

Heppa hepanhepanheppa juoksi tänään radalla, tai siis venkoili ja hiipi 8). Ravatakin sai vähän kun OLI PUHDAS!!!! Lötjöstä ihmetytti moinen matoilu, ei ollut uskoa silmiään kun tallin pihaan saavuttiin 8)

Tensolvet ja Tuija on auttanut ja tietysti mun mantra "hevonen on terve,hevonen on terve..."

Huomenissa koitellaan jolkotella maastossa lisää ja vähän taipuilla.

Hihii, uusi kieffer donau saapui tänään, päästään siis ensi viikolla hyppäämään ! Jes!

Rva Lötjösen huonohuono päiväPerjantai 28.07.2006 01:03

Rouva Lötjönen liikkui tänään kovin epäpuhtaasti, suorastaan tautisen epäpuhtaasti. Ratsastuksen loppua kohden muuttui puhtaaksi ja etulapa näytti vertyvän.

Hevoseni on terve,hevoseni on terve,hevoseni on terve,hevoseni on terve...

Lihakset taitaa jumittaa, muuta en suostu edes ajattelemaan.

Lötjönen ja naamailupäivätTorstai 27.07.2006 00:24

Löttis näytti tänään naamaa oikein urakalla. Yleensä aina kun typerällä tädillä on typerä työpäivä on musta kalkkuna naaman näyttö päällä kun täti saapuu. Ei auttanut selittää että tädin on pakko hankkia kaurarahaa työnteolla jotta kanaselle saadaan ostettua SYÖTÄVÄÄ. Kanasen mielestä raha kasvaa puissa ja jos ei kasva niin sitten ollaan ilman, kunhan ruokaa riittää 8). Ja sitäpaitsi ei ne muidenkaan tädit tee 24h mittaisia vuoroja, miksi siis lötjösen täti??

Tänään kananen juoksi narun päässä ja lenkkeili valtoimenaan ympäri maneesia kunnes simba (tuo tädin korvike) saapui paikalle. Musta kananen hipsi korvike-tädin selän taakse ja mulkoili ehtaa tätiä sieltä nyrpeä ilme naamallaan.

Iltaan menessä kananen oli leppynyt, hirnahteli ehta-tädille tarhasta ja osoitteli paarmojen sijaintia tädin lepytellessä saksalaista ratsuponiaan 8).

Siis loppu hyvin, Lötjönen hyvin!

Hattiwatit johtaa 6-0 !!!!!!!!!!!!!!!Keskiviikko 26.07.2006 04:28

Hattivatit johtavat sähköä 8)Tiistai 25.07.2006 02:36

Vanha kouluponi-hattis toimi tänään ajoittain ja ajoittain se ei toiminut lainkaan (siis täti selässä menetti hermonsa ajoittain, niin eihän herkkäperä-hattivattikaan voi toimia paitsi ällö-tädin mielestä...)

Saas nährä notta jos kisoihin mennään niin tullaanko ihan hengissä takaisin, epäilen lukkiutumattomien jarrujen pitävyyttä tosi tilanteessa.

Hattisvattis-löttispöttis on siedättynyt sähkölle, oli rouhinut rauhassa heiniä ukkosen jytyyttäessä taustalla.

Huomenna urhea simba lähtee hattivattisen kanssa könyämään maastoon, hattis saa relata 8).

vatruska on höyhenen kevyt eläin 8)Maanantai 24.07.2006 01:26

Lötjönen oli tänään ihan super hyper hieno! Se oli ihan kevyt ja ihan ihana ja ja ja. Kyllä se vaan on niin hieno ettei mistään toista samanlaista löydy.

Eilen hattivatti (johtaa sähköä 8)) vietti vapaata, rva omistaja oli niin kovin kovin väsynyt kaurarahojen hankinnasta.

Niin ja tänään pääsi Lötjönen kyydittämään H:ta, tekikin sen suunnattomalla tuulen nopeudella, jopa niin vauhdikkaasti että H halusi jalkautua kun kananen antoi kiinni. Rva omistaja pääsi suomiputen kyytiin ja olihan se erilainen kuin lötjönen, mutta vallan viehko ötökkä kaikin puolin!

Voi kalkkuna mikä eläin 8)Torstai 20.07.2006 17:45

Hmmm, tunnustan, nylkytin koulua... Grääh...

Löttispöttis oli suorastaan taivaallisen kevyt ratsastettava laukkoihin asti. Kyllä, laukkoihin asti.

Sen jälkeen siirryimme vermoon voltille ja tietysti multa paloi pinna jonka seurauksena lötjösen käämi paloi jonka seurauksena ratsastamisesta ei sitten enää mitään tullutkaan.

Oli se kyllä super hieno ennen leviämistä ja kaikki kehu löttikselle. Sisälle mentäessä lötjönen murjotti aikansa vesikarsinassa kunnes sitä oli lellitty ja hellitty tarpeeksi jonka jälkeen hän armollisesti pyyhki muuli-ilmeen pois 8).

Ja nyt on saksalaisella mustalla kanalla arvolleen sopiva otsapanta käytössä, kultainen ketju jossa on sydämiä. Lötjösestä tulee entistä kauniimpi 8)!