IRC-Galleria

Slerb

Slerb

Smyde mai laaav <3

Selaa blogimerkintöjä

Lapanen,Lapanen,Lapanen...Lauantai 27.06.2009 23:47

Ja Lapasen riemukulku jatkuu, työskentelyä olemme välttäneet ja maasto sekä irtojuokseminen ovat olleet päivän sana :). Huomenna aikatauluista riippuen joko maastoon tahi sitten ekaa kertaa pitkään aikaan kenttäduunia. :) Kehukaa nyt mun otusta kun se on pyöristynyt jne. Tosin kuvassa hieman kiillottoman näköinen, ei elävässä elämässä kumminkaan :)

Kaz, mun bonny oli iha Lapanen idaagPerjantai 19.06.2009 19:37

Lienee eteenpäinpyrkimys jäänyt laitumelle???

Tai sitten professional choicen suojat etusissa oli kauheat, karsinassa piti pari kertaa ihan mäjäyttää jalka lattiaan kun täti laittoi ne kiinni jalkaan :)

pröfessionäl raider tunnillaKeskiviikko 17.06.2009 22:47

Ja voi kuinka Lapanen oli miellyttävä, saatiin jopa selkä ylös pätkäksi laukassa <3

[Ei aihetta]Keskiviikko 17.06.2009 03:58

No siis kattokaa; Meitsi alotti ihan tavan ratsikoulussa ridaamisen tuntibonnyillä, no ei menny kauaa ku vake hokas et meitsi on selkee tulevaisuuden lupaus ja laitto mut sitte kaikkeen paskimpien bonnyjen selkää nii et mä ridasin ne sit läpi, mä oli sillo noin neljä vee. No siitä mä sit jatkoin ravipuolelle ja ridasin niitä kopukoita ku jengi ei uskaltanu, mä vedin hurjilla oreil ihan täpöö ja neki meni iha kolmitahtista laukkaa ku mä käskin. Mä siis oon syntyny hepanselkää.

No sit ei menny kauaa ku mä hankin sellasen oman kopukan; no superhienon tiätty, se oli iha pilkkahintane ku muut ei tajunnu et siit tulee iha sika makee tykki. No meitsi sit ridas sille ravin kuosii ja opetin laukkaa niinku iha koottuna, mut sit seki kuoli.

No mä päätin si ostaa kaupasta isommat sporrat ja vähä koulupenkkii jne. ja sitte mä ostin pokun, iha huono mut muut vaa ei tajuu et se on keepee tykki, ainaski tuleva. no mä kato meen sillä käsi vatuloiden nii et se menee iha pakettii ja herkistelen sitä vaken kanssa iha hulluna, kato ku meil ei enää ooo muuta opittavaa ku se o jo iha valmis olympialaisii.

Mä vedän sen eestä iha pinkeeks ja se o niinku positiivisesti kuolaimen takana ja iha jännittyny. Svidun tuomarit kisois antaa välil paskalausuntoja, mut mä vaa suutun siit ja reenaan kovemmi. Kato me ollaa iha maajoukkue tasoo siis. Mun koulupenkkiki maksaa ainaski tonni enemmä ku sillo ku mä ostin sen ku mä oon hei vatuloinu siinä iha ite persnahka ruvella.

Bonnyn jos mä möisin ni sen hinta olis ainaski 40 donaa, o se sen verta hyväs reenis nykysi. Ja mä oon iha ite sen tehny, se vaa pelkää autoja ja tuomareit. Joku sano et mä muka oo vaa epävarma itestäni ja siks luulen olevani jotai mitä en oo mut eihä se hei nii mee, mulla o vaa nii vitu hyvä itsetunto, heppa ja sporrat. kattokaa kyllä niillä bonny menee pakettii iha samantien

Ny mä oon aatellu, et musta tulee maajoukkueen vake, ku mä tosiaan handlaan nää hommat koulupenkillä istue, siihe ei moni kykene. Ja mä myös ratsutan, yhest naapuri tallin ällveestä tulee ehk seuraava maajoukkuehevone ku mä sain sille sen kolmitahtisen laukanki tehtyy.

Nii ja Anky soitti mulle eilen ja kysy vähä neuvoo toho pilahvii ja viime viikolla puhkassa pärräs spride, spröde ja smöde. Ai etteks te tiiä et ketä ne on? No te ootte sit iha harrastelijoit kato ne on NIMIÄ!

MuttaKeskiviikko 17.06.2009 02:43

Mun heppa on ihan ratsu, puolalainen puoliverinen, ei siis tilasto. Ja sai nollat taivutuksista ja joutui liikkumaan tänään. Ai kamala.

Täti lähetetään rangaistuslaitokseenMaanantai 15.06.2009 19:04

Sillä tällä kelillä ei vaan voi ratsastaa... Ei olisi pitänyt pitää 5 hevosetonta kuukautta, kas nyt sitä on aivan liian mukavuudenhaluinen ja laistaa ratsastamisestakin. Ei olisi lötjösen kanssa näin tehty... :)

Lapanen levitoi laitumellaPerjantai 12.06.2009 23:17

ja hörisi tädille <3

Kuvaajana mirCku, kiitos :). Lisää laidunotoksia tulossa :)