IRC-Galleria

Slerb

Slerb

Smyde mai laaav <3

Selaa blogimerkintöjä

Blogi

« Uudemmat -
smyde.blogit.fi

Siirtyminen sinne siis on tapahtunut :)

Voe urpoMaanantai 26.07.2010 02:01

No johan se mun karvamörkö jutun keksi; Tälläsi takakoiven säären omaan väkkäräiseen etujalkaan siten että takasen sääri turposi. Ei onneksi onnu mutta kipua ko. kohdassa on, höh.

Tänään vähän rytyytettiin silti, askellajit läpi ja that´s it, valmennus siirtyy loppu viikkoon, höh.

Myyrä reeniputkessaTorstai 22.07.2010 02:28

Onpas aika hauskaa kun voi reenata ihan kunnolla :) Smyde on lihonut ja saanut lihasta, hanurikin on muiden mielestä ihan kuin seitsemän leivän uuni :O)

Myyrä on tädin oma karvarakas <3

Myyrä ja myyrän ruuansulatuskanavaKeskiviikko 16.06.2010 03:01

Alkaa olla siis kunnossa, tätä ei kukaan olisi uskonut :)))))

Jahah, se on kesä nyTiistai 25.05.2010 02:57

Myyrä nauttii veheriäisestä ja vatuloi työntekoa vastaan. Tänään tädin saapuessa tallille, se rotkotti täydessä unessa tarhassa (tuhina kuului tarhan portille asti...) ja heräsi vasta kun täti seisoi metrin päässä. Nousi se sitten ylös, silmät oli ihan sikkaralla ja koko otus kuin unesta ;O).

Alakaulaisten otusten otuspäiväSunnuntai 16.05.2010 01:50

Kas myyrä mai laaaav oli tänään porsas. Alakaula pullottaen se tuijotteli ajoittain tätiä silmiin ja ajoittain pelottavia VARJOJA kentän pohjassa takapään raahustaessa omia menojaan ties missä.

Tällaisina päivinä tädin mielessä käy ajatus myyrän myynnistä parempihermoisille tädeille, vaikkakin ajatukset haihtuvat pikku myyräsen tuijottaessa rakastuneena tätiä(=pellavavatia...)

Hoituri-Sanni ikuisti kuviakin ko. tapahtumasta ja jos täti saa niitä käsiinsä, niin voitte olla varmoja että sarja saapuu julkiseksi, on se niin kamalaa katsottavaa ihan kuvistakin, hah!

Nyt jatketaan loputonta yötyötä, myyrän imuroidessa heinäverkkoa tyhjäksi

Ps. MIKSI OI MIKSI se ei näytä niin pahalle kuin se tuntuu??? Yhdessä ainoassa kuvassa kuolaimen takana, takapää kyllä lontustaa ihan rehellisesti tallissa, pah.

Kyllä se on paksuTiistai 04.05.2010 00:13


Ensin suditaan
sitten laahustetaanJa sitten näytetään eläinsuojelustapaukselta

Myyrä, mai laaav <3

HahaaTorstai 29.04.2010 00:51

Kas tänään täti vaihtoi otusta hetkeksi tallikaverin kanssa :) Ohessa kuva tapahtuneesta sekä myyrän kommentti kuvalle ;)

Kesäkumit allaPerjantai 23.04.2010 01:05

ainakin hevosella... :)

T kävi siis raapimassa jalat kuntoon ja sanoi että Lapanen alkaa olla hyvässä laardissa! Kehaisipa myös että tulee hienon näköinen kun ylälinja saadaan kuosiin!

Ja osteopaatti kävi vääntämässä lapasen lihaksistoa ja totesi saman kuin kaikki muutkin; Risti on ihaaaan juntturassa (vaikkakin ei enää aivan kamalan pahasti) ja oli tätin kanssa samaa mieltä, että oravanpyörä pyörii- kun mahaan sattuu niin jännittyy kroppa-kun kroppa jännittyy sattuu ja mahahaava saattaa huonota.

Toivomme siis pikaista parannusta olotilaan! Kahden päivän kävelytys narun päässä ja sitten rytkytystä!

myyrä <3
« Uudemmat -