IRC-Galleria

Slerb

Slerb

Smyde mai laaav <3

Selaa blogimerkintöjä

Kun valitsette ammattia...Maanantai 30.04.2007 20:54

...Niin ajatelkaa loppuun asti. Kuka tahtoo olla töissä vappu-aattona? Minä joudun.
Kanasen ajattelumaailma poikkeaa normaalin hevosen sellaisesta hurjissa määrin. Epäillään jopa, että kananen on saanut aivonsa siltä rusakolta joka periytti sille sen korvat.

Kas, kun kananen rentoutuu, sen korvat alkavat heilua hervottomina sivuilla askellajin tahtiin. Sen naama menee uneliaaksi ja silmät kuvastavat kovaa keskittymistä. Kananen tekee silloin töitä.

Kananen osaa marssia saksalaisittain. Tänään se esitti kokonaisen ympyrän verran vake-R:lle marssia. Katsokaahan; Kyllä rva osaa.

Rouva rakastaa paitsi itseään ja ruokaa, myös lajitovereitaan. Se kävi kova äänisen keskustelun samassa tallissa (tietysti toisessa päässä sitä...) olevan myyntihevosen kanssa. Tämä myyntihevonen kun tuli saksasta. Rva varmaan huuteli sille että "Täällä suomessa ne määrää sulle lässy-tädin, varo vaan. Kun vaan pääset niin juokse takaisin laivaan, ei täällä kestä pirukaan". Keskustelua kesti 15 minuuttia jonka jälkeen rva lähti ulkoilemaan miehensä, herra P:n kanssa.

Rouvan kanssa puhutaan equsta, sillä on paljon asiaa. Siitä on mukavaa että täti käy sen kanssa maastossa tahi pellolla ja hyppää esteitäkin. Tädille se ei uskalla vielä kovasti kieltää esteelle; Ettei täti vaan putoa ja lopeta hyppäämistä. Se antaa tädin roikkua harjassa ja rytmittää itse hyppynsä niin, että se ainakin tuntuu samalle kuin ope-S aikanaan kertoi kun hevonen tulee hyvässä rytmissä esteelle.

Kouluväännössä rouvalla on oma (iso) pää, se tahtoo sanoa mitä seuraavaksi tehdään eikä aina jaksa ymmärtää ettei täti tahdo kanasensa päättää tehtävistä (tai vauhdista). Kaikkein ällöttävintä rouvasta on kulkea muodossa, se ei halua, ei tahdo, käyttää takapäätään. Ja ulko-ohjan tukikin on ihan vääränlainen, sellainen suomalainen versio ihanasta saksalaisesta sellaisesta. Antaa se tädille periksikin. Siihen vaan menee aikaa kun asiasta täytyy neuvotella.

Täti ja rouva on kuulema aivan samanlaisia, alúksi molemmat koittaa nätisti, mutta kun herne menee nenään, niin se todella menee nenään.

Rouva Lötjönen alias maailman kaunein kananjalka- saksalainen tryffelisika on kultaakin kalliimpaa tädille. Täti rakastaa mustaa pientä shetlanding bonyä ihan oikeasti!

Kanan menohalut kouluvalmennuksessaSunnuntai 29.04.2007 20:17

Kananen oli tänään täysi energiaa, mutta lähti kyllä toimimaan. Oli oikein hieno pikku kananen.

Täti ei osaa istua lainkaan oikeassa laukassa ja se on kamalaa.

Ps. Voi paska, huomenna töihin ja on vappu-aatto. Toivottavasti sataa räntää ja vettä ja ukostaa ja tuulee... K käy lötjösen liikuttamassa.

Kana "mäkireenissä"Lauantai 28.04.2007 21:06

Kananen joutui tänään ravaamaan ja laukkaamaan mäkeä. Kerran rykäisi ja sai TIETYSTI kengän irti... Onneksi lähti kokonaisena ja silikonikin oli ehjänä, saa sen jo tänään takaisin.

Kananen näyttää kapiselle, sillä on talvikarvaa vielä selässä ja kaulan ja takapuolen päällä. Muutoin on musta kesis saapunut.

Maailman hienoin kananen!!

Ps. Lötjönen lepää tästä lähtien joka 4. vuorokausi ellei joku kaveri tahdo sitä liikuttaa. Tekee hevoselle vapaat hyvää!

Rouvalle ostetaan hirvensarvetPerjantai 27.04.2007 21:04

Ja laitetaan ne pikaliimalla otsanahkaan. Alakaulan pullotus oli tänään n. 350 m eteenpäin. Lisäksi kananen on keksinyt uuden hauskan tavan komentaa tätiä; Kuopii kun ollaan pysähdytty, tosin vain yhden kerran per ratsastus, arrghh...

Pony (shetlanding bony) rehu taitaa olla aika tujua tavaraa, rouva on löytänyt itsestään uuden huumorintajuisen naishevosen. Ja saa sitä vain litran/vrk. Vastasi tädille tänään höristen kun täti aivasti. Eikä se vedä hernettä nenään kun sitä joutuu selästä komentamaan vaan lähinnä hihittelee ja keksii uuden jutun (eikä siis mitään ilkeää, vaan selvästikin tahtoo vaan touhuta...) Taitaa olla asuinpaikallakin tekemistä, ihan selvästi rouva nauttii nyt ihan täydestä sydämestä elämästään.

Tänään rouva esitti myös espanjalaista show-käyntiä, useaan otteeseen. Rouvalla on adhd...

Rva on maailman hienoin hevonenTiistai 24.04.2007 20:31

Kananen loikkasi tänään esteiden yli. Tai siis hurjan 60-70 cm ristikon yli... 8) Onneksi heppa itse rytmittää askeleet joten täti voi roikkua harjassa ja vaikka kiljua toimituksen ajan ;)!

Kana sai myös toverin, herra p:n. Olivat ystäviä siitä lähtien kun kana ensin näytti että kuka täällä määrää ja mitä määrää. 8)!

KanaTiistai 24.04.2007 03:02

Kanasta kävi tänään kokeilemassa ratsastajaehdokas. Ratsastuskemiat eivät kohdanneet joten uutta täytyy etsiä.

Kananen toimi alun jäkityksen jälkeen mallikkaasti. Huomenna loikataan ja ylihuomenna (jos säät sallii) painellaan pellolle keventelemään.

Kyllä kana on hyvä kun se on hyvä 8)!!

Täti kärsii työvuoron jälkeisestä yliväsystä ja hengaa netissä. Etsin kanan kasvattaja-alueen email oson ja laitoin postia, jospa kanasella olisi saksan maalla lapsia. 8) Täti odottaa jännityksellä vastauspostia (jos ko. osoite oli oikea...)

No niin, tätiä lapsettaaSunnuntai 22.04.2007 03:22

Ekaksi tämä:

Kerro minulle lyhyesti, miksi pidät minusta.
Sen jälkeen laita tämä omaan blogiisi, niin saat tietää mistä muut pitävät sinussa.

Ja sitten tämä:

Kana liikkui irtona maneesissa ja joutui myös askel askeleelta tehtäväradalle jonka täti lepakko teki kummi-lötjösen iloksi. Kana seuraa omaa tätiä askel askeleelta, mutta pysähtyminen niin että puomi jää etujalkojen väliin, tuotti kanalle vaikeuksia. Selvästi se joutui keskittymään ihan tosissaan tädin (epäselvään) kehonkieleen. Onnistui kaksi kertaa pysähtymään oikein 8)!

Päästeli session jälkeen intoa ulos, ja jäi onnellisena kanana rouhimaan ruokaansa. Täti lepakkokin ihmetteli kanan tyyntä olemusta tallissa!!

Ulko-ohja, ulko-ohja, ulko-ohja...Lauantai 21.04.2007 02:01

...Ulko-ohja, ulko-ohja, ulko-ohja

Kana on vihdoin tyytyväinenTiistai 17.04.2007 01:26

Ja täti myös!