IRC-Galleria

Slerb

Slerb

Smyde mai laaav <3

Selaa blogimerkintöjä

No oih, esteitäKeskiviikko 29.10.2008 19:35

Täti JAKSOI SITTENKIN rakentaa kolme estettä kentälle (n.80 cm) ja sitten hypättiin kanasen kanssa ja kananen oli super hieno, täti mokaili ja kana paikkaili :)

Eräs tauolla ollut ystävyyssuhde paikkaantui tänään, asiasta tädillä hyvä mieli!

SissoKeskiviikko 29.10.2008 02:30

Tätä ei usko kukaan tästä tädistä joka pelkäsi oksennus suussa 30 cm ristikoita... Siis; Tädillä on ihan tautinen himo päästä hyppäämään kanasella. Täti suunnittelee jo ensi kesän estekilpailuihin osallistumisia ja miettii millaista rataa sitä kanaselle huomenna tai ylihuomenna rakentaa ja kuinka sitä pitää ratsastaa kun se on ihan tulikuuma.

oih voih, hullu täti ja hullut aatteet.

Lisäksi tätiä himoittaa ihan hulluna koulukilpailut, ne helppo a luokat jotta kananen pysyy räpylässä. Sunnuntaina on valmentaja-kokeilu ja täti toivoo että valmennus on sitä mitätäti etsii; Siis eteen-eteen-eteen, jalkaa-jalkaa-jalkaa mutta kevyesti ja niin ettei hevosta sidota edestä vaan lähinnä ratsastetaan niin että käytetään hevosen luontaista eteenpyrkimystä takaosan moottorina ja kootaan vain hetkittäin. (no eihän kanan kunto edes riitä 20 minuutin koottuna työskentelyyn... :))

Ja sitten kun himottaisi ne maastotkin, kiipeilyä ja sutimis-laukkaa ihan täysillä ja löllö-ravia eteen alas venyneenä jajajajaja.

Täti taitaa olla hullu ja tarvita aika vahvaa lääkitystä...?!???

Hehee, älkää ikinä-koskaanTiistai 28.10.2008 23:31

menkö hieman pompporavisen otuksen selkään ilman satulaa, villaviltti hevosen selässä ja itsellä tuulihousut jalassa... xD Saattoi tämän päiväinen rytkytystuokio vetää naamoja hymyyn jos silmät osuivat meihin... ;o)

Kana oli varsin miellyttävä ratsastaa, selkeästi ihmetteli ajoittain tädin touhuja selässä kun mm. laukkaympyrällä täti lähes roikkui sen sisäkyljellä kun housut luistivat toiseen suuntaan... ;)

Jeejee, nastaa touhua.

Kanget naamassa Maanantai 27.10.2008 18:44

on helppo hymyillä :)

Huomenna sitten jotain pientä ja palauttavaa ja sitten jospa pääsisi hyppäämään pitkästä aikaa!!!

Maastossa taasSunnuntai 26.10.2008 20:24

Ai kuinka hienoa oli metsässä; oikein tunsi ettei kukaan muu liikkunut missään ja vesi ropisi ja tuuli puhalsi. mentiin kanasen kanssa ravia ja superupeaa rauhallista laukkaa takapää kunnolla alla ja ihan rentona.

Kyllä tädillä vaan on se kaunein, viisain, hienoin, upein ja rakkain otus maan päällä. Täti rakastaa omaa kanastaan enemmän kuin mitään muuta!!!

Ps. Aika paljon on tädillä kavereita; Vaaleissa tuli 34 ääntä ilman että kukaan edes tiesi tädin ehdokkuudesta... ;o)

MaastossaLauantai 25.10.2008 17:09

Tänään poikettiin kera hra V:n ja rva P:n maastossa, pikkumäkeä vähän ja ravailtiin hetken verran. Kamalasti ei uskaltanut sudittaa, kun jos huomenna on tuulta 25m/sekunnissa niin kana saa levon... :)

Kyllä vaan kana on maailman kaunein, hienoin ja upein otus, siitä ei voi kukaan olla erimieltä!! ;o)

Ps. Kulki kauniisti ja hallitusti jopa suurehkon nuotion ohi. Niih.

[Ei aihetta]Lauantai 25.10.2008 00:38

Täti
Ratsastus on naisten laji, ja siksi täditön tallikin olisi kuin Linnanmäki ilman lapsia. Ja tämän päivän lapset ovat huomisen tätejä.

Tuntomerkit:
Tätejä on kolmenlaisia.
Alkuperäistädistö on muotoutunut niistä naisharrastajista, jotka 60-70-luvuilla ratsastivat perinteisissä ratsastuskouluissa. Niissä opettajat ja hevoset olivat yhtä vihaisia, aina oli pakkanen eikä koskaan saanut laukata tarpeeksi. Harrastus jäi, kun nämä jaanat ja sarit kohtasivat Hurriganesin keikalla kohtalonsa.
Kasvatettuaan lapset siihen pisteeseen, että niiden suusta purkautuu muutakin kuin kuolaa (eli haistatteluja), tädiksi kasvaneet Jaana ja Sari ovat aloittaneet harrastuksen uudestaan. Kun he ovat selvinneet opettajan, anteeksi, asiakaspalveluvastaavan, iloisen tervehdyksen aiheuttamasta shokista, he käyvät uskollisesti viikkotunnillaan säilyttäen realistisen näkemyksen omista kyvyistään ratsastajana.

Kouluratsastaja
Kun risteytetään viulunkieli, pajunvitsa ja verotarkastaja, saadaan kouluratsastaja.
Kouluratsastaja on neuroottisen pikkutarkka hinkkaaja, jonka tunne-elämä on niin hyvin kontrolloitua, että kun hevonen astuu hänen sormilleen, kouluratsastaja tokaisee hillitysti ”Krhm.”
Kouluratsastajan intohimona on – ja nyt tarkkana – ”saada hevonen rennoksi, että sen voi ratsastaa takaisin jännittyneeksi.” Haastavaa. Ei ihme, että maailman tunnetuin kouluvalmentaja Sjef Janssen on kuulemma raivohullu.
Kouluratsastajien eliittiä ovat kansainvälisesti menestyvät, pitkäjalkaiset kaunottaret, jotka valmentautuvat ulkomailla ja puhuvat siitä mitä aikovat tehdä, eli käytännössä siitä, minkä Kyra on jo tehnyt 20 vuotta sitten

Omistaja
Osti hevosen ja ulkoisti sen asiat niille, jotka ”tietävät paremmin.” Kunpa omistaja tietäisi paremmin.
Hevosenomistajaksi lähdetään useista syistä. Ravipuolella yleisiä ovat: voittorahojen toivo, mäkihyppääjyys, kun kaveri houkutteli, taisin olla kännissä tai epätodennäköisin vaihtoehto: minua kiinnostavat hevoset.
Ratsupuolella syitä on yksi: minua kiinnostavat hevoset, haluan tunnesyistä syytää rahaa siihen niin paljon kuin minulta vain ikinä kehdataan nyhtää.
Ratsupuolen ihmiset koittavat yleensä tehdä kaiken itse. Jos tähän ei kyetä, hevonen viedään jonkun taitavan ratsuttajan luo. Taitava tarkoittaa sitä, että ratsuttaja kehuu omistajalle tämän hevosta ja sanoo, että kaikki eivät vain tunnista GP-hevosta sen nähdessään.
Omistaja maksaa hevosen kulut ja päälle pitkän pennin siitä, että tämän tulevan grand prix-ihmeen koulutus edistyisi merkittävästi. Todellisuudessa hevonen saa suhteellisen monta vapaapäivää kuukaudessa, ja kun se on liikkeessä, sitä liikuttavat ratsuttajan naapurin lapset.


Tallin tyypit kirjasta

Ihan vähän rytyytystäPerjantai 24.10.2008 23:31

sillä on ällömöllö keli :)

Huomenissa sitten maastoon.

MaastossaTorstai 23.10.2008 18:44

Herra V ja Pädä matkassa. Käytiin pikkumontuilla hieman sutimassa ja kanalle propsit; PYSYI TÄYSIN LAPASESSA IHAN KOKO AJAN!!!!!!!!!!

Mukavaa oli ja kana pääsi takaisin tarhaan kun ei edes juuri hikoillut :)