IRC-Galleria

Slerb

Slerb

Smyde mai laaav <3

Selaa blogimerkintöjä

Jahah, se on kesä nyTiistai 25.05.2010 02:57

Myyrä nauttii veheriäisestä ja vatuloi työntekoa vastaan. Tänään tädin saapuessa tallille, se rotkotti täydessä unessa tarhassa (tuhina kuului tarhan portille asti...) ja heräsi vasta kun täti seisoi metrin päässä. Nousi se sitten ylös, silmät oli ihan sikkaralla ja koko otus kuin unesta ;O).

Alakaulaisten otusten otuspäiväSunnuntai 16.05.2010 01:50

Kas myyrä mai laaaav oli tänään porsas. Alakaula pullottaen se tuijotteli ajoittain tätiä silmiin ja ajoittain pelottavia VARJOJA kentän pohjassa takapään raahustaessa omia menojaan ties missä.

Tällaisina päivinä tädin mielessä käy ajatus myyrän myynnistä parempihermoisille tädeille, vaikkakin ajatukset haihtuvat pikku myyräsen tuijottaessa rakastuneena tätiä(=pellavavatia...)

Hoituri-Sanni ikuisti kuviakin ko. tapahtumasta ja jos täti saa niitä käsiinsä, niin voitte olla varmoja että sarja saapuu julkiseksi, on se niin kamalaa katsottavaa ihan kuvistakin, hah!

Nyt jatketaan loputonta yötyötä, myyrän imuroidessa heinäverkkoa tyhjäksi

Ps. MIKSI OI MIKSI se ei näytä niin pahalle kuin se tuntuu??? Yhdessä ainoassa kuvassa kuolaimen takana, takapää kyllä lontustaa ihan rehellisesti tallissa, pah.

Kyllä se on paksuTiistai 04.05.2010 00:13


Ensin suditaan
sitten laahustetaanJa sitten näytetään eläinsuojelustapaukselta

Myyrä, mai laaav <3

HahaaTorstai 29.04.2010 00:51

Kas tänään täti vaihtoi otusta hetkeksi tallikaverin kanssa :) Ohessa kuva tapahtuneesta sekä myyrän kommentti kuvalle ;)

Kesäkumit allaPerjantai 23.04.2010 01:05

ainakin hevosella... :)

T kävi siis raapimassa jalat kuntoon ja sanoi että Lapanen alkaa olla hyvässä laardissa! Kehaisipa myös että tulee hienon näköinen kun ylälinja saadaan kuosiin!

Ja osteopaatti kävi vääntämässä lapasen lihaksistoa ja totesi saman kuin kaikki muutkin; Risti on ihaaaan juntturassa (vaikkakin ei enää aivan kamalan pahasti) ja oli tätin kanssa samaa mieltä, että oravanpyörä pyörii- kun mahaan sattuu niin jännittyy kroppa-kun kroppa jännittyy sattuu ja mahahaava saattaa huonota.

Toivomme siis pikaista parannusta olotilaan! Kahden päivän kävelytys narun päässä ja sitten rytkytystä!

myyrä <3

Ehhehehe, svidduSunnuntai 11.04.2010 23:26

Niin, siis rakkaan jyrsijämme elämänkaari on seuraava; Joko vatsa parantuu nykyisellä 6 viikon nostetulla ranitidiini-annoksella tahi se joutuu sitten 6 viikon kuluttua laitumeen ratsastamati koko kesäksi jonka jälkeen se joutuu töihin ja tähystykseen ja monttuun jos ei maaru kestä.

Se itse yritti kai vihjailla tädille tänään ratkaisua; Kaivoi itselleen tarhan perukoille MONTUN ja meni sinne MAKAAMAAN jalat oikosenaan... (varmaan oli piehtaroinut ja oli vaikeuksia päästä ylös...) ja me kamalat tallilaiset naurettiin sille maha kippurassa :)

Joko se hevonen on tautisen älykäs tai vallan kiero ajatusmaailma???

Lotkotuskuviakin saatanee kun myyrä nojaili tätiin ja naamaa piti raapia taas. Tädin ilmeet todennäköisesti kruunaavat ko. otokset ;O)

Huomenna alkaa myyrä-paran rytkytystalkoot, siis hikeä, verta ja kyyneliä tiedossa 6:ksi viikoksi...

"Yleisön pyynnöstä" :)Keskiviikko 07.04.2010 21:56

Jahah, siis päivitystä menneeseen ja valotusta tulevaan;

Myyrä, tuo jyrsijöiden kuningas, on siis imuroinut ensin gastrogardia 8 viikkoa ja siitä jatkanut suoraa ranitidiinille (ja tädin hauislihakset kiljuvat kipusalvaa morttelin jatkuvasta, pitkä-aikaiskäytöstä johtuen...). Heinää vetää jo kuten tullessaan ja liikkuukin varsin miellyttävästi jyrsijäksi :).

Nyt on taas kontrolli tällä viikolla pötsin suhteen ja se ratkaisee myyrän elämän perusteet sitten jatkolle. Astutuskin vaihtoehtona pyörii (sillä meidän tallin shettisorilla ;O)).

Myyrä on muuten äärimmäisen huumorintajuinen otus, täti saa nauraa ajoittain sisuksensa pihalle, kun myyrä järjestää juttuja :)

Peukalot pystyyn ettei jyrsijän tarvitse kontrollin jälkeen laittaa "hampaita naulaan"...

Otus siis kuosissaPerjantai 12.02.2010 21:26

Kontrollikäynti klinikalla ke, maha parantunut, hyvin vanha vatsahaavan arpi punoitteli pyloruksessa jnkv eikä limaa ollut vielä kehittynyt kuin yläosaan pylorusta joten kuuri jatkuu vielä 4 viikkoa.

Nyt saisi alkaa reenata pikkuhiljaa, mutta kuinkas sitten kävikään...

Myyrä oli mötkäytetty ke päivällä auton kyytiin ja täti ell:n kanssa sulkemassa luukkua kun kuului ritsratspoks ensin auton lastausluukusta (saranat halki) ja tädin pidellessä kiinni luukusta kuului samanmoinen pauke tädin selästä.

Siinä sitten hetken perkeleitä lueteltuaan täti istahti penkille eikä enää noussut omin voimin. Ell urmakkaasti repi otuksen ulos autosta, tätin kannustaessa vierellä että "jos jalka katkeaa niin onhan tässä lopettaja vieressä"-tyyppisesti. Kaakki tuli jalat ehjänä ulos.

Tämän jälkeen otus toimitettiin ell:n toimesta talliin ja samainen ell joutui lähes kantamaan kiroilevan tädin päivystyskämpän sänkyyn. Kylmäpakkaukset selkään, buranaa huuleen ja soitto lennart merelle joka hilpaisi hakemaan tätiä samoin tein. Klinikan ihmiset olivat aivan totaalisen ihania, heppa hoitui ja täti hoitui.

Lennart kurvasi terkkariin ja kantoi tädin pritsille saamaan piikkiä, Lapasen kyyti kotiin oli auki. Klinikalla sanoivat että saa olla siellä joten täti skippasi otuksen haun seuraavalle päivälle. Tässä kohtaa korvaamaton Liimis astui kuvioon ja hakea hönäsi lapasen kotikonnuille talsimaan ilman tätiä :).

Auto korjaamolla, kaakki kotona ja täti sairaslomalla kykenemättömänä ratsastamaan. Onneksi ihana Maarit paikkaa tyttärensä kanssa tätiä ja rytkyttää ristivaivaista (kengitysprobleemaaa, kengitysprobleeeeemaaaa...) otusta viikonlopun. Josko sitä sitten pääsisi jo itse?

KIITOS IHANAT IHMISET, ihan sydämestäni kiitän!

[Ei aihetta]Maanantai 08.02.2010 21:31

:) Se lotkotteli ravia iiiihaaan aaaalhaaallaaaa :)

Puolalainen kansantanhuajaSunnuntai 31.01.2010 22:38

Tänään oli relapäivä, täti oli väsy ja tanhuajakin oli kait purkanut suurimmat energiansa tarhassa. Irtotanhuaminen ei ottanut edes ajatuksena juurikaan tulta alleen ;).

Juoksi se sitten (ja pörisi) kun tätikin vähän juoksi.

Huomenna tanhuaja lähtee pellolle tekemään lihasta ihraniskan kasvatuksen sijaan ;O)