IRC-Galleria

Slerb

Slerb

Smyde mai laaav <3

Selaa blogimerkintöjä

Tahtoo Lötjösen.Torstai 29.01.2009 08:25

Ikävä on ja pysyyKeskiviikko 28.01.2009 07:49

Sekä saa uusia muotoja; Kuvien katselu kanasesta aiheuttaa viiltäviä ikävä-aaltoja ja kauniiden runojen lukeminen laittaa tämän kovanaama-tädin ulvomaan silmät punaisiksi välittämättä ajasta/paikasta...

HihiiMaanantai 19.01.2009 19:52

Tädistä kuoriutui tänään poniratsastaja; Kiitos a-brasselle lainasta sekä kuvista. Tässä yksi todiste-aineistoon kuuluva otos.

Ja ps. huomioikaa, että tätihän on suht normaalikokoisen näköinen 140 cm ponin kyytissä...

[Ei aihetta]Maanantai 19.01.2009 11:51

Unta toissayönä 14 tuntia ja viime yönä 10 tuntia, taitaa ressi olla ohi ja nyt nukutaan...

[Ei aihetta]Perjantai 16.01.2009 05:33

Nyt on Lötjösen kuoleman ns. virallinen osuus vihdoin käsitelty; Tapiolasta tuli päätös henkivakuutuksesta.

Vaikka oli kauhea stressi odottaa sitä saapuvaksi, niin nyt tuntuu taas kuin joutuisi luopumaan jälleen Lödestä.

Höh, ikinä ei oo hyvä.

Ja hulluille tiedoksi; En kaipaa teidän yht.ottoja saatika mitään muutakaan informaatiota teidän ajatuksen juoksusta joka selvästi pätkii ja kovaa. Hakekaa hullut itsellenne apua. Ja mainittakoon tässä yhteydessä myös, että minut on JO VALMIIKSI kasvatettu, yhdenkään tytöntyllerön EI TARVITSE kasvattaa minua millään tavalla.

[Ei aihetta]Keskiviikko 14.01.2009 03:46

Edelleen ihan tyhjä olo, ihan kuin ei muistaisi mitään ns. tapahtumia rva kanasta. Jotenkin totaalisen väsynyt.

Soittivat tapiolasta tänään ja kyselivät lisätietoja... Mm. Kuinka itse olen hoitanut hevosta jne. Ihan rehellisesti sanoin että kaikkeni tein, eikä se riittänyt. Se riitti niille ja nähtävästi maksavat henkivakuutuksen.

Jonkin verran täti on kalastellut uutta hevosta, toki kertoen ettei hankinta ole juuri nyt ajankohtainen, ellei joku helmi tule halvalla vastaan. No sitten olisikin se kaikkein vaikein ja ällöttävin juttu; Tallipaikan etsintä. Yäk.

Hohhoijaa, kai tämä väsymys poistuu jossain vaiheessa ja täti alkaa muistaa kanasesta asioita tai siis kai se on siitä kiinni että jaksaa ajatella. Tai jotain.

Suru on siis suuri, yhä edelleen.
Avaa paint.
2. Piirrä siihen peikko, itsesi (prinsessana,haltijana tai keijuna), lintu, puu ja sateenkaari.
MUTTA, et saa kumittaa kuvasta mitään!!
3. Lisää piirrustus päiväkirjaasi ja haasta 4 kaveriasi mukaan

HAASTETAAN:

Kadju
Lunatzu
nita (niillä väkkyröillä varustettuna...)
pikkuinenn

Ja

ASARIS tietty

Ei ole tottaTorstai 08.01.2009 03:00

Tuo hevonen jonka linkitin tuohon aiemmin ON MYYNNISSÄ SUOMESSA TERVSUNDISSA. Aivan käsittämätöntä...

Unia IITorstai 08.01.2009 01:33

Joka yö rouva Lötjönen vierailee tädin unissa; Viime yönä ensimmäistä kertaa niin, ettei täti herännyt pakokauhuiseen tunteeseen vaikka uni oli TAAS hieman ahdistava.

Rva Lötjöselle annettiin lopetustropit klinikalla ja käytäntö oli että hevonen kuolee vasta myöhemmin, joten Löde koppiin ja KOTIIN... Hetken kuluttua rouva kana käveli pihalla ja potki vatsaansa. Hetki siitä ja se näytti erittäin hyvävointiselle, mutta täti tilasi silti sille uutta lopetusaikaa klinikalta. Täti katsoi parvekkeelle ja rouvan naaman varjo oli seinällä.

Onneksi jo hieman helpompi uni, mutta taitaa tätä tätiä syyllisyys painaa lopetuksesta; kaikki unet ovat aina sellaisia että rva on hyvässä kunnossa ja täti miettii lopetusta.

[Ei aihetta]Tiistai 06.01.2009 21:51

Tädin sisältä kuoli jotain isoa pois kun kananen siirtyi Asariksen, Lulun ja muiden joukkoon. On kummallista, kuinka konkreettisen tyhjä voi olo olla ilman omaa rakasta hevostaan, yhä edelleen.