IRC-Galleria

Slerb

Slerb

Smyde mai laaav <3

Selaa blogimerkintöjä

Lötjönen muuttaaPerjantai 01.09.2006 00:22

Kyllä mulla on maailman viisain elukka; Tänään kana pääsi uuteen kotiin eikä hötkynnyt yhtään!! Silmistä näkyi lievä arkailu mutta käytös oli erittäin asiallista! Tarhassa tykitteli ja heitti perää, muutoin oli oma itsensä.

Huomenna harrastetaan koulurytkytystä sen minkä kana jaksaa.

Täti ressasi muuttoa ja on nyt hyvin hyvin väsynyt, siis kauniita unia kaikille 8)!

Täti töissä ja hattis hunningollaKeskiviikko 30.08.2006 19:56

Hadevade oli hauska tänään. Kävin sitä moikkaamassa työvaatteet päällä tarhassa. Se tuli luokse rapsuttelin ja toinen olla möllötti. Hetken kuluttua haistoi mun lahjetta ja ihan kuin olisi sanonut että "aha, akka on töissä eikä siis vie mua töihin" ja lähti kävelemään hengausmestoille. Hassu hevonen 8)

Katja rytkyttää eläimen tänään ja huomenna sitten muutetaan.

Lötjönen liikkuu silikonillaKeskiviikko 30.08.2006 00:55

Hattis pääsi kokeilemaan silkkareita tänään. Oli könkkyäminen poissa jopa alusta (aiemmin mennyt 1-2 kierrosta könyten). Liikkui hieman vastentahtoisesti, mutta eipä tädilläkään ollut kovin tavoitteellinen olo 8).

Huomenna joutuu taas töihin ja hattis raukka joutuu viettämään jälleen aikaa ihan yksin, höh.

Ja torstaina sitten uuteen kotiin, jipii, ihan kamalasti odotan!!!!!!!

Hattis sai silikonitMaanantai 28.08.2006 23:23

Hah, hade on nyt silikonitettu 8). Kenkääjä laittoi pohjalliset ja silikonit ja nyt katsotaan meneekö lavat vielä jumiin. Toivottavasti ei. Jokseenkin masispäivä, sataa ja kaikki on mennyt jotenkin ihan ohi, flunssa pukkaa päälle jne. Lötjönenkin sai rauhoittavaa ja vaikutti kovin väsyneelle vielä illasta. huomenna rytkyttämään, jes 8).

hattiwatti käveleeMaanantai 28.08.2006 00:45

Hattiwatti kävi metsässä tänään. Rva Lötjönen jätti kengän metsään tänään. Täti syötti porkkanoita kovalla kiireellä rva lötjöselle tänään. Täti vei rva lötjösen tavarat uuteen paikkaan tänään.

Tänään. 8)
Hattis pääsee leikkimään kengurua t:n kanssa tänään. Huomenna kävelyä ja tavaroiden viemistä uuteen kotiin.

Hade ei hypännyt tänään... Puomit oli maalattu (VAALEANPUNAISIKSIKIN, iikh, niitä tulee ikävä!!!!!) joten watsonen puhalsi t:n kanssa pellolle.

Tätiä väsyttää ja vituttaaPerjantai 25.08.2006 17:53

Maailman ehkä ärsyttävin asia on vakuutusyhtiöt ja seuraavana tuleekin ihmiset jotka kehtaavat ihmetellä onko laskut maksettu vaikkei kertaakaan ole edes lykännyt ilman sopimista.


KYLLÄ LASKUT ON MAKSETTU JA LUOTTOTIEDOTKIN ON KUNNOSSA!!


Ettäs tiedätte kaikki.


Vitun vakuutusyhtiö yrittää evätä multa oikeuden autoon jonka tietysti vastapuolen vakuutus joutuisi korvaamaan. PERKELE sanon minä. Itse et tee mitään väärin ja itse juokset papereiden kanssa pisteestä a pisteeseen b poiketen ö:n kautta. VITTU.

Lötjönen pääsi tykittämään katjan kanssa pellolle ja saapuikin ihan hikisenä talliin. Pähee heppa, mutta nyt ei vaan jaksa...

Että sellasta, vitutus senkun kasvaa.

Lötjösen kotkotukset 8)Torstai 24.08.2006 17:19

Löttispöttis vanha vihi esitti tänään kanamaisia luonteenpiirteitään, karsinassa piti viskoa mm. riimua ja kentällä piti alkuun pörhistellä kaikkea ja kaikkia (tädin takkikin oli kamala).

Mutta; kana päivinä hattis on periksi annettuaan maailman miellyttävin ratsastettava, ihan kevyt ja ihan kuuliainen, niin tänäänkin. Saatiin jopa useita vastalaukkaympyröitä aikaiseksi vaikeampaan suuntaan ja laukka-seis siirtymiä oikein hienosti. Hiisi että mulla on hieno saksalainen kalkkuna 8)!!!!!!!!!!!


ps. Tädin lisäys; Auto on sitten ajokelvoton, tytöntyllerö tuli vasemmalta suoraan kaakattimen etunenään ja se siitä sitten, lisäksi tallilla vieraili ambulanssi x 2 kun ihmiset tipahteli, toinen ihan kunnolla. Lötjösen kanamaisuus saa luvan loppua ettei vaan käy mitään. Keekoili sisälle haettaessa, lopetti kun mainitsin narun saapuvan huulten sisälle jos ei meininki lopu...

Löde viettää vapaataKeskiviikko 23.08.2006 17:31

Hattiwatti viettää ansaittua vapaata, ohjelmistossa ainoastaan ruokailua, ulkoilua ja ehkä kevyt harjaus 8).

Tänään hattiwatti sai myös uuden karsinapaikan, muutto uuteen talliin on edessä ensikuun alusta. Ei riitä sairaankuljettajan päiväansio maksamaan enää vuokraa.

Tädillä on ihan hyvä fiilis asiasta, toivottavasti myös muilla... Lievää vastarintaa on ollut havaittavissa.

Mutta että muutto-kuulumisiin, huomenissa ratsastamaan taas 8)!
Hade pääsee kävelylle tänään venymään ja paukkumaan simban kanssa. Ajattelin sille vapaata (älkää kertoko sille... 8)) mutta eilinen rytkytys on saattanut aiheuttaa lihasjumeja joten parempi kanasen urheilla.

Ikävähän sitä mustaa kanaa on aina töissä mutta kaitpa se sitten nauttii porkkanoista joita voi liksalla sille ostaa. 8)

Ps. Hattiwatille taitaa tulla muutto eteen, ihanaan ja kauniiseen 10 hepan ilmastoituun ja isoon talliin. Söpöä 8)!! Kyllä Lötjösen kelpaa!