IRC-Galleria

Slerb

Slerb

Smyde mai laaav <3

Selaa blogimerkintöjä

Hihihii, mihinhän on täti päänsä laittanut kun kilpailuihin ilmoittautui...? Tänään hade vihelteli tädin oikealle pohkeelle siinä kiinni olevasta kannuksesta huolimatta. Sitten hade ryhdistäytyi, kunnes väsähti. Täti väsähti myös ja tuloksena oli kiskon sua suusta, mikset tottele-syndrooma johon hattis vastasi juoksen sun alta pois senkin kovakätinen m*lkku-mt-ongelmalla. Oi että, saa täti taas tuntea omatunnon terävät neulaset selkäpiissään...

Huomenissa täytyy vain verryyttää heppa hepanhepan heppa ja rytkytellä kn läpi miten kuten. En edes odota läpäiseväni kisoissa, kunhan saan haden viettämään aikaa tarpeeksi kouluaitojen sisäpuolella...

Rva Lötjönen tykittääKeskiviikko 09.08.2006 15:00

Hmmm, tänään harjoiteltiin hepan kanssa kisoihin. Rva Lötjönen päätti tykittää kaikki lävistäjät 700km/h kunnes huomasi että muija selässä meinaa oikeasti sanoa koska siirrytään käyntiin, MYÖS LÄVISTÄJÄLLÄ 8).

Oli vallan kiva heppa, ei nyt huippu hyvä muttei huippu huonokaan.

Pääsi ulkoilemaan rouhittuaan elektrolyytin, tallusteli tyytyväisenä vendin luo.

Niin ja tänään hepalla ei ollut mitään vikaa, aika hiivatin hienoa!
Hadevade oli kuolaamatta KUNNES lyötiin kuolaimet suuhun. Liman eritys alkoi samantien ja tädillä paloi käämi. Täti raahasi raukkaparka hattiwatin talliin erittäin kovalla kiirellä ja oli valmis murhaamaan kaikki vastaantulijat. Hadevade sai uudet kuolaimet suorilleen vauhdissa suuhun ja kas kummaa, kuolaaminen loppui lähes siihen...

Huvittavinta on että uusissa kuolaimissa ON nikkeliä ja vanhoissa ei, siis hevoseni ei kestä kuparia.

Kyllä käy hattosta sääliksi, täti kiskoi niin kovalla vauhdilla kalkkunan sisälle että hattivade oli suorastaan järkyttynyt vauhdista. SÄÄLIKÄÄ mun pientä possua!! Sillä on ehkä maailman inhottavin omistaja joka rääkkää heppaa mennen tullen. HÖH!
Hattivatti keksi tänään että lopettaa syömisen ja alkaa kuolata...

Nooh, tädillä humisi päässä ja täti oli tulla hulluksi. Täti päätti ryhdistäytyä ja tutki lennun kanssa haden suun. Täplämiä ikenessä ei juuri muuta ongelmaa. Onneksi herra eläinlääkäri oli tulossa raspaamaan hepan hampaksia, tosin ei lötjösen, mutta suostui kurkistamaan hattiksen suuhun. Ei näkyvissä mitään. Ei puutikkuja, ei haavoja, diastemakin oli jees.

Nyt kokeillaan allergialääkkeitä jospa ikenet ja syheröt aiheuttavat moista.

Sekavaa tekstiä, mutta sekaisin (huolesta) on täti-kirjoittajakin.

Ps. allergialääkitys taisi purra koska rva lötjönen söi, joi ja liman eritys lakkasi. Pitäkää kaikki peukkuja ettei uusi enää!!

Hadevade hikoileeSunnuntai 06.08.2006 16:04

Tänään hadevade joutui töihin, alkuun saksalainen tryffelisika oli sitä mieltä että täti tekee töitä vaan keskenään, ei mustien tarvitse.

Nooh, tädin houkuteltua hattista hetken jos toisenkin päätti hattis alkaa oikeaksi ladyksi ja päätti aloittaa tädin apujen kuuntelemisen. Olipa hieno, mahtava ja upea heppa!!!!!!!!

Juu, tuntui jälleen ep:lle alkuun, mutta johtunee niistä lattakavioista ja arkomisesta, toivotaan että silikonipohjalliset tuovat avun ensi kengityksen yhteydessä. 8)

Lötjösen vapaa 8)Lauantai 05.08.2006 21:26

Laiska omistaja jätti ratsastamisen JÄLLEEN väliin. Onhan se heppa sentään rokotettu... Hadevade nauttikoon nyt, myöhemmin ei ole tekosyitä 8)

Hattiwatit maastossa ja kamalat alamäetPerjantai 04.08.2006 19:17

Huuui, mentiin se 3 km maasto kävellen tänään ja kyllä tätiä PELOTTI 8)...

Lötjönen hoiti homman himaan ja täti jätti jalkansa ja aivonsa 8) puun ja hevosen väliin, mutta siis hengissä selvittiin vaikka välillä olinkin ihan varma ettei selvitä.

Lötjönen murjottaa, se murjottaa aina viikon rokotuksen jälkeen. Ei olisi halunnut ketkuta kentällä ja kanitteli vastaan aika kovasti. Nooh, mutta kevyesti mentiin kun kerran ei saa edes hikoilla.

Omistaja-tädin silmät senkun pahenee, yöllä on turha ajatella esim. vilkaisevansa kelloa koska silmien auki REPIMISEEN menee aikaa 15-20 min. nastaa sanoo lötjönen.

Niin ja ps. Tänään kuulin että hattiksella on ratsastettu lähinnä koulua ennenkuin mulle tuli, siis ajatelkaa mulla on iki-oma KOULUPONI jolla voi hypätäkin isoja xD

Rva lötjöstä pistellään piikilläTorstai 03.08.2006 21:55

Rva Lötjönen joutui tänään ihmisten kaltoin kohtelemaksi, se sai sekä tetanus- että heppaflunssa vahvisteet, järkyttävää. Rva L joutui juosta myös n. 10 kierrosta ympyrällä eläinlääkärin ympärillä ja sai muuten TERVEEN paperit 8). Tosin pohjallisia suositteli kun hattiksella on lattakavio (ja omistajalla lattajalka xD) ja arkoo jnkv kovalla pohjalla.

Rva L:n nenä on pysynyt verettömänä ja naamari vallan hymyilevänä. Löttispöttis-hattisvattis sai vapaa päivän, ihan vaan kun on pistelty 8).

watsosen nenästä lentää vertaKeskiviikko 02.08.2006 23:04

Tänään typerä täti oli töissä ja poikkesi pikaisesti kesken kiireiden tervehtimässä mustaa kalkkunaa. Järkytys oli valtava kun täti huomasi rva Lötjösen nenänreiän olevan kuin suoraan Suomen sisällissodasta, siis aivan veressä.

Täti ei voinut jäädä hattiwattia sen enempää tutkimaan vaan jälleen hälytettiin vara-täti simba sekä valmentaja-Risto paikalle, nenän kaivaminen alkoi ja tulihan sieltä punaista reilusti. Onneksi loppui veri lyhyeen ja toistaiseksi rva Lötjösen sieraimen reunat ovat pysyneet puhtaana verestä.

Kyllä tätiä kylmäsi.

Lötjönen työskentelee otsanahka kurtussaKeskiviikko 02.08.2006 01:30

Tänään hattiwatti joutui töihin. Hattiwatti tosin oli sitä mieltä ettei terve tai sairas hevonen työtä kaipaa. Antoi periksi lopulta, täti-ihmisen selitettyä että meistä molemmat ovat jästipäitä ja rva Lötjönen voi vain arvailla kuka nauraa viimeiseksi, itsepäinen saksalainen musta tryffelisika vai silmätulehduksen ja migreenin kourissa hoippuva täti.

Hattiwatsonen jäi köllöttelemään karsinaan ah, niin lopen uupuneena, mutta onnellisena, täti-ihminen taasen saapui kotiin raapimaan silmiä ja kiroilemaan kutinaa.

Niin ja saatiin ihmisten keskenkin jotain aikaiseksi tänään, maalattiin kouluaitoja ja Lötjösen täti-ihminen oli korvia myöden maalissa, kun Risto ja Lennu selvisivät vähemmillä vaurioilla 8).

Huomenna täti menee töihin, Löttis jää jälleen Simban hellään huomaan ja voi näyttää naamaa jälleen tädille ylihuomenna. 8)