IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Maanantai 11.02.2008 01:58

Katoin leffan Asema 49. Rakastan kaikkia palomiehiä. Oooooooooooooooooooooh. Ooooooooooh. On ne niin ihania. Ja kaikki poliisit ja ambulanssikuskit. Ja lennonjohtajat ja vartijat ja sairaanhoitajat ja muut hoitajat ja lääkärit ja järkkärit ja portsarit ja ja ja ja tullimiehet ja ratavahdit ja satamavahdit ja medihelikuskit.

Ja kaikki jotka tekee kaikkensa pelastaakseen muita ja että ois turvallista. Ja on sit kaikki tollaset nuoriso-ohjaajat ja lastentarhantädit ja sedät ja opettajatki. Opettaa tavoille ja huolehtii että on lapsilla hyvä olla. Ja puhelinvaihteenhoitajat! Miten ne osaa aina yhistää jolleki joka osaa auttaa! Ja vaikka siivoojat. Ku on vaikka seki tosi vaarallista jos on likasta vaikka sairaalassa. Tai kaikkia lasisiruja pitkin katuja. Ja aatelkaa sit kaikkia sähkömiehiä vaikka. Mitä jos ei niitä ois! Kaikkihan ois yhtä sähköiskua ja kipinää ja tulipaloa. Ja vaikka raudottajat ja betonimiehet. Ja kaikki mitkä jotenki jotain rakentaa. Vaikka teitäki tekee. Jos joku menee pieleen ni voi kuolla porukkaa ku romahtaa joku talo. Ja lumiauran kuljettajat. Ja rekkakuskitki. Loppuis muuten kaikki tavarat ja ruoka! Ja roskakuskit, kaikki hukkuis roskiin ja tulis tauteja. Ja vaikka kaikki jotka jossain keittiöissä häärii, ruuanki kanssa on kaikkia riskejä, on se hyvä että ne tietää mitä tekee. Ja kaikki jotka korjaa ja huoltaa jotain koneita ja autoja ja laitteita ja tehtaita. Tai vaikka käyttää niitä vempeleitä. Ja kaupan ihmiset, eipä ois ruokaa kaupassa jos ei ne ois siellä hommissa. Ja vahtis ettei oo mitään pilaantuneita ruokia et joku hömelö sit ottais vahingossa. Ja varmistaa että kaikki on säilytetty oikein. Ja sit muutenki kaikki jotka vaikka ihan vaikkei työkseen tee ni muutenki on sellasia että auttaa ja tukee muita ja huolehtii.

Ni voi ei, aatelkaa!!!!!! Ihanaa!!!!!!! Eiks oo ihanaa ku on niin paljon sankareita ympärillä koko ajan! Oooooh <3 Ihanaa. En kestä =) Mut on piiritetty! Iiiik ihanaa oooh... joka puolella sankareita <3 Ja sit kaikki ketä en nyt just tajunnu....ni apua! Ihanaa <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.