IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Perjantai 07.03.2008 18:43

Hei!!! Nyt joku!! Äkkiä!!!!!!

Keinuliike, esim kehdossa tai ihan keinussa tms whaeva. Niin siinähän painovoima ja kaikki sellanen ja blaablaa, ni kehon keski- tai painopisteeseenhän kohdistuu kasiliike. Siis jos miettii vaikka astiaa jossa on vettä. Ja sitä heijaa niinkun keinussa, niin se vesihän alkaa vellomaan laidalta toiselle. Sama homma kehossa.

Lyön vaikka mitä vetoa, että jos esim vuodepotilas vanhus tai kuka tahansa liikuntakyvytön saisi loikoilla kehdossa, niin voisi ihan varmasti paremmin. Ja aivan varmasti tulisi vähemmän makuuhaavoja (niitähän tulee koska paine kohdistuu koko ajan samaan kohtaan, veri ei kierrä jne jne...keinuessa paine hieman vaihtelisi ja kas kun kiertäisi).

Samoin mielenterveyspotilaat... Ihan varmana jokainen on joskus vaikka valtavan surun tai muun pahan olon vallassa istunut ja hiljaa huojuttanut itteään puolelta toiselle...siis ihan varmana!! Ja jokainenhan tietää että usein mielenterveyspotilaat saattavat tuntikausia istua niin. Viikkoja. Vuosia. Ni miks ei sitten sais kehtoa tai muuta vastaavaa?

Ni nyt äkkiä hei. Apua. Kehittäkää kehto, vaikka sähköinen ettei tarvi palkata jokaisen vuoteen vierelle kiikuttajaa, tai sitten sellanen veivisysteemi että voi joka potilas vaikka halutessaan ite kiikuttaa itteään köllötellessään.

Hei haloo. Liian itsestäänselvää vissiin kerta ei oo vielä otettu käyttöön.

....nii...ja siis tähänhän toki siis liittyen kaikki energiahömppä yms...mutta niistä nyt ei viiti alkaa mitään höpiseen...tässä yhteydessä...vielä... Junou ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.