IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Perjantai 04.04.2008 03:03

Joo. Siellä sitä on nyt kaks päivää istuttu ja pussitettu Pislan verhonipsuja. Joku diilli firmalla...saa katulähetys rahhoo... Ihan meditatiivista hommaahan se on... om... 20kpl verhonipsuja ja kaks jotain listaa sellasii muovinippeleitä, oikein päin ja järjestykseen, kahella niitillä tarkasti siististi räps räps ja seuraava...ja seuraava..ja seuraava... Oon kyl aika näppärä ja nopee siinä mut en mä usko että toi niin todistaa mun soveltuvan just diakonialalle...ei ne käsittääkseni diakonit paljoo verhonipsuja pussittele... =O Mut saas ny nähä. Ja matka on kiva, kohta varmaan juoksen sen jo kerta sääret jo alkaa sietämään juoksemistaki, vihdon, eihän ne ookkaan ku intistä 1998 asti kitissy. Jea.

Mun oikeen silmän pupilli on ollu jonkin aikaa nyt isompi ku vasen. Ja kun nyt oon tota miettiny niin on tää mun pääkipuki, sellanen kuvottava vähän niinku migreenikipu, alkanu samoihin aikoihin ku ton huomasin. Lääkäri ei keksiny yhtään mistä vois johtua....paitsi ehkä tällistä päähän mut enhän mä sellasia oo saanu =O =D ..siis nyt just ihan hetkeen...enpä... =ODODODO Tai verenkiertohäiriöstä. Ja siis sehän ei tietenkään voi johtua mistään esim kasvaimesta tai ihan mistä vaan. Jos täs vaikka en kohta senkään vertaa huomaa ja tunnista teitä armaat kamut tuolla kadulla, ni se johtuu vaan sit ehkä siitä että oon saattanu tulla sokeeks. Tai puolisokeeks. Et no hätä. Hmm. Jaa-a. Mihinkään tutkimuksiinhan toi ei siis antanu mitään aihetta...??? "Kato nyt jos se siitä vaikka menee ohi, mut jos ei ala menemään ni varaa vaikka sitte soittoaika...."


Musta vähän näyttää niinku se ois toi pupilli vielä vähän niinku sivussa. Ei siis ihan keskellä. Ni jos se vaikka nyt sitte on vaeltamassa tohon otsalle. Aukenee kolmas silmä siis =O Wuhuu!!!!!!! Siis hei mähän valaistun!!!!!!!!!

Jee. Sitä odotellessa, menen nukkumaan jotta jaksan huomenna ahkerasti pussitella ja sulkea korviani siltä kanalaumalta (kaikella hellyydellä ja kunnioituksella) =D

Om.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.