IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Torstai 10.04.2008 03:39

Noh, laitetaan nyt tänne tällänen mun viikko-ohjelma kun kerta vähän väliä jollekin saa olla selittämässä kiireitäni =D Siispä tälläseen ainakin pyrin, aina ei ihan toteudu...paitsi taekwondon osalta..siitä en tingi. Ellei oo pakko. Tai ope käske. =)

Joka päivä olen nyt siis töissä 9-16. Tai siis en joka päivä, arkisin vaan. Sitte reenit menee seuraavasti:

Ma tkd
Ti sali
Ke tkd
To sali
Pe tkd
La tkd (klo 13-15) ja päälle sali jos sille tuntuu
Su itämainen tanssi...joka tosin loppuu, tällä vkolla vika kerta. Sit se korvautuukin salilla tai jollain muulla omaehtosella nujulla.

Lisäks lenkkiä aina kun kerkii, ja nyt ne hoituu aika kivasti työmatkoina. Eikä kyllä oikein muuten kerkii...nyt taas kun on toi duuni. Ja sitte niin kattokaas ku mä oon tällänen, ni tarviin paaaaljon omaa aikaa ja hiljentymishetkiä, niin sit kun on töistä tullu kotiin ja syöny yms, niin mun pitää saada ihan olla vaan ja hengitellä tai lukea tms. Muuten pimahtaa piä ja iskee ressi. Ja joskus nekin on tehtävä. Venyttelemisiinkin menee aikaa, ja kaikkeen sellaseen. Ja sit on tota normiarjenpuuhaa... Ja sit on noita kerhoja ja ryhmiä joissa käyn, en ala niistä enempää selittämään, sellasia kaukoparannusjuttuja.

Niin. Ni rakkaat ihmiset. Mulla ei ihan oikeesti oo oikein aina aikaa. Tykkään teistä silti <3 Ja vaikka en aina vastaa puhelimeen tms, ni se johtuu ihan edellämainituista. Sori =(

Ja nyt nukkuun...liian myöhään menee...taas =DD Nii..ja on ollu kivaa "töissä". Tänäänki askartelin kortteja koko päivän =) Joo.

Hyvää yötä <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.