IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Perjantai 12.12.2008 19:08

Iskä kävi! Ja Antero siskonpoika =) Jihiiiiiii enää iiiiiiiiiisosisko käymättä =) Millonhan se käy.... (vinkki vinkki jos luet tätä...) Ja sain ekan joululahjan jo =OOO

Vai olikohan se synttärilahja vai mikä se oli...mut: TADAA!!!!! Kaksoishiomakone!! Vähäkö voin hioo vuolukivejääää!!!!!!! Ouuuuuuuujea. Kumma vaan ku rakkaani armaani ei ihan ollu yhtä ilahtunu ku mä siitä että nyt voin entistä enemmän olla sen seurana tuolla hallissa...ohhoh...hihi.....(vaikka aina väliin oikein ite pyytää mukaan jotai puuhaan..ei saa kertoo että kerroin... XD ) Mut oon oikein kiltti ni enköhän mä saa olla. Välillä. Vähän. Ainaki. Tsihi.

Joo. Mut sitte aamun pohdinnot: Ihan yhtä lailla kun tulee muistakin maan antimista kiittää, kuten ruuasta, vaatteista jne, tulee kiittää myös siitä oikeesti ihan ainoosta minkä omistamme: kehostamme. Ja seki on vaan lopulta lainassa. Ni sitä pitää hei rakastaa ja vaalia! Niin se vaan on. Oikein silleen tajuumalla tajusin taas. Yhtäkkiä vaan. Pitää rakastaa itteään, olla armollinen keholleen. Pitää siitä huoli. Se on meidän arvokkain omaisuus (lainassa luonnolta). Ilman on huono olla. Tai no ainaki tässä olomuodossa olla. Ehhehe. Ja huono muitten kaa olla sovussa jos on ite ihan kurjana. Mmmmm.

Joo ja siihen liittyen, sanonta: koti on siellä missä sydän on. Ni hokasin että kyllähän mun sydän ainaki on ihan tossa suunnilleen keskellä rintakehää tai siinä main. En sit muista tiiä.. =p Mut jotta siis ei sillä ole niin väliä millanen se maja on, tai mitä omistaa tai missä päin mualimaa huiskii. Kun on hyvä olla ittensä eli kehonsa ja mielensä kanssa, niin siinähän se. Eihän sitä muuta tarvii.

Tai ainakaa paljoo muuta. Vaan onhan tää kivaa kun on kaikkee kivaa ympärillä. Mut se on kaikki plussaa. Ooooooooo. Plussaa vaan kaikki muu =) Het ku se koo-plussa mainos ku ne kahlaa plussapallomeressä =DD Vai mikä booooonus se oli.

Nii. Miettikää sitä. Mää meen tonne kattoon miten noi pikku pygmit koettelee iskäänsä taas...olenhan sentään äitipuoli <3

Loveeeeeeee kaikille <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.