IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Sunnuntai 14.12.2008 13:52

Oho oho...kävin piiiiiiiiitkästä aikaa öisessä ravintolamaailmassa. Kerta rakas sano että mee =) Vähä kyl oli jännää ku viimeks elokuussa. Mut khyyyllä mä vielä osasin. Ihan se vaan meni kurkusta alas. Ja ku oli kivaa ku näki taas kaikkii kivoi =) ja <3

Ja ihanaa kuulla taas kaikkii kehuja miten musta kuulema näkee miten oon onnellinen ja säteilen ja oooooooo <3333 ja kyllähän tytöt tarvii sellastaki että on nättinä välillä ja vähän silleen tyttö. Ja se on niiiiiiiiiiiiiiin kun aina kuulee näitä juttuja vaikka että on...hihi....tsih... että siis kesällä jatseilla oli rakkaan tutut jo katellu että nyt on mies niin muikeena että jotain on....ihhihiiii...vaan ei kai sitä kukaan voinu olla näkemättäkään sitä...hih... miten oli se aita kovilla ku nojailtiin ja jotenki aina vaan yhtäkkiä oltiin taas iha vierekkäin ja hih miten tuijoteltii vaa =D Tokihan siis ei järkkäröinti siitä kärsiny....ehm... ooooooooo se oli ihanaa se. Oo. Hih.

No ei taas menee ihan hihkumiseks ja muisteluks tää ku piti kirjottaa jotai iha uutta =D Minkäs teet. Mut että rakkaani ystävät on mielissään ku..hih... Kyllä mä tosiaan aion olla arvoisensa =) Tyhmää vaan on se ku nyt oon tääl kaapulas ku muu perhe on ulkona leikkimäs. Hmm. En enää ikinä hukkaa tilaisuuksia olla perheen kaa. Jos lähen ni lähen sillon ku ei pojat oo meillä.

Vaikka oliki kivaa =)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.