IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Keskiviikko 05.09.2007 01:09

Oho kun oli vähän negatiivisen olonen edellinen merkintä mut ei se oikeesti ees ollu =O En mä sure vaivojani. Ja nehän voi voittaaki =)

Mutta oli tänään aivan ihanaa.....

Alotin päivän heräämällä vähän aikasemmin, 5.55. Sytytin suitsukkeen ja istahdin meditoimaan. Näin siis meditoin kaukana asuvan ystäväni kanssa, koitin väsätä kukkia Krishnalle. Olin vaan niin unessa että meinasin nukahtaa kesken. Mutta taisin jotenki onnistua.... =) ..ehkä....

Mutta tuli niin ilonen ja virkeä olo =) Vois ottaa tavaks.

Tekstailin taas ihanan ystävän kanssa. Tulee niin ilonen mieli aina. Se on niin kiva ja ihana. =)

Ja kävin toisen ystävän kansa Jyväskylässä. Hän meni toisen ystävän luo kylään siks aikaa kun minä kävin meditoimassa.

Ihana meditointiryhmä. Sellasessa pienessä ulkoapäin tuskin rakennukseks tunnistettavissa olevassa muuntajakopin näkösessä pytingissä. Heh. Sisältä päin niin kaunis ja viihtyisä... Oi oi oi.....Ihana. Pieni kappeli. Niinku.

Siellä meditoitiin ja tunsin kaikkea ihanaa. Tunsin voimakkaampia jotain sellasia sysäyksiä ku ikinä. Ihan oli pakko keskeyttää mantran hokeminen kun salpautu vaan henki ja säpsähin. Pari kertaa =O Jotain íhanaa tapahtuu mulle =) Oi oi oi... En tiiä auttokohan kaulassani olevat tulasi-helmet...... ;)

Tunsin niin vahvasti Hänen läsnäolonsa. Oih. Mahtava olo jäi.

Ja sit ystävä haki mut sieltä ja mentiin sen toisen ystävän luo jossa tää ystävä oli ollu. Näin sit siellä tän ystävän vauvanki, vihdon =) Oi vauvat on ihania <3 <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3 ooooooooooooooooooo........

...............oi............. hihi............ oih............ hihihi......... vauva........... <3<3<3<3<3<3<3<3

Sit kotiin. Join juuri iltapirtelön, eli hedelmiä, parsakaalia, kananmuna ja soijamaitoa. Nam. Hedelmät oli tällä kertaa banaani, kaks kiiviä ja mustikoita. Slurp.

Nyt vielä puhelu taas yhdelle ystävälle ja sit vähän meditointia ja nukkumaan. Krishnalle vois vähän juottaa kaikkee hyvää.

Ihana päivä ollut =)

Niinku aina...elämä on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ihanaa =) Mut ehkä kun oli Krishnan synttärit niin oli varmaan erityistä taikaa. Ihan niinku joulussakin. Kiva kun nyt on sit ainaki kaks joulua vuodessa =)

Ja harmi ku tähän ei saa noita kivoja hymiöitä. Hymyilyttää niin ja ne on niin aurinkoisia. Mut näin =)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=)=) =D

Hyvää yötä <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.