IRC-Galleria

UrsulaR

UrsulaR

Perusolotilana onni ja rauha <3 Kiitos <3

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Keskiviikko 05.09.2007 20:55

Jaaha. Pomo soitti. Maanantaina on kuulema alettava pitään kesälomaa. Sitä on kaks viikkoa. Siltä ajalta en sit saa rahaa ku loma-ajan palkka maksetaan aina etukäteen, ja ton tajusin vasta tossa kesän alussa, ni nehän on menny jo ne rahat.

Ja siihen päälle 7 arkipäivää karenssia ennen ku alkaa liiton päivärahat pyöriä. Ja siinähän menee sitte oma aikansa taas ennenku niitä rahoja alkaa tilillä näkymään.

Mut eihän sitä koskaan tiiä...saattahan niitä töitä ilmaantuaki ja sithän sitä painutaan heti hommiin.

Mut toisaalta....oonhan mä tässä ikäänkuin tilaillu tota... Se on nyt todellakin selvä että alaa vaihdan. Mutta että mitä sitten teen..parantajaksi haluan mutta miten...? Ehkä tää nyt tästä järkkääntyy jollain johdatuksella...osin ainaki.

Tuntuu vähän sille. Nyt mun on laitettava hihat heilumaan sen suhteen. Mutta raha tietty auttais vaikka jotain kursseja käymään tai jotain. Mut eiköhän tää tästä....

Saanpahan reenailla ja meditoida ja hihhuloida ja lueskella rauhassa jonkin aikaa =) Hih =) Ja tehä mitä lystään...tosin tuo raha vähän jarruttaa sitä mitä lystään, mutta mähän keksin aina jotain... Ja eiköhän jumalat omistaan huolen pidä....... =)

Kun vaan olen nöyrä, teen parhaani ja pyydän apua, rehellisesti ja vailla itsekeskeisiä materialistisia ja epäoleellisia haaveita ja aikeita.

On vaan oltava ahkera ja nöyrä. Niin =) Ja annettava itseni käyttöönsä, otettava kaikki vastaan. Avattava sydämeni ja itseni. Luovuttava turhista taakoista ja huonoista tavoista ja ajatuksista.

Niin kyllä se sitten siitä =) Oi oon kyllä saanutkin aikamoista johdatusta taas...kaikkea ihanaa ja ihmeellistä =)

Kiitos <3<3<3<3<3<3<3<3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.